Povezane vesti
Mali posle sastanka sa MMF: Aranžman garancija nastavka reformi u Srbiji
Euronews 10.04.2025
Ministar finansija u tehničkom mandatu Siniša Mali razgovarao je danas sa stalnim predstavnikom Međunarodnog monetarnog fonda u Srbiji Levom Ratnovskim o aktuelnim svetskim dešavanjima, a jedna od teme bila je i realizacija velikih kapitalnih projekata u… »
Mali posle sastanka sa MMF-om: Aranžman sa MMF-om garancija nastavka reformi u Srbiji
RTV 10.04.2025
BEOGRAD - Ministar finansija u tehničkom mandatu Siniša Mali razgovarao je danas sa stalnim predstavnikom Međunarodnog monetarnog fonda u Srbiji Levom Ratnovskim o aktuelnim svetskim dešavanjima, a jedna od teme bila je i realizacija velikih kapitalnih… »
Mali posle sastanka sa MMF-om: Aranžman garancija nastavka reformi u Srbiji (foto)
Blic 10.04.2025
Ministar finansija u tehničkom mandatu Siniša Mali razgovarao je danas sa stalnim predstavnikom Međunarodnog monetarnog fonda u Srbiji Levom Ratnovskim o aktuelnim svetskim dešavanjima, a jedna od teme bila je i realizacija velikih kapitalnih projekata u… »
Vesti dana »

Hapšenje u Zaječaru: Prišao ženi i palicom je više puta udario po glavi i telu
Glas Zaječara pre 57 minutajoš 15 povezanih

Urednici Junajted medija izrazili zabrinutost zbog smene čelnih ljudi Junajted grupe
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 7 minutajoš 66 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede: Važne izmene u Nacrtu zakona o organskoj proizvodnji
Forbes pre 42 minutajoš 13 povezanih

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 3 satajoš 22 povezane