Povezane vesti
Kuvam, dakle blokiram: Humanitarni matine u kampusu 13. aprila
Luftika 10.04.2025
Humanitarni matine “Kuvam, dakle blokiram” održaće se u nedelju, 13. aprila, u kampusu novosadskog univerziteta. Matine će se održati u delu kampusa ispred Fakulteta tehničkih nauka, a trajaće od 16 do 20 časova. Na meniju će biti “dango san” (japanski… »
Humanitarni matine "Kuvam, dakle blokiram" u nedelju ispred FTN-a
Moj Novi Sad 10.04.2025
U nedelju, 13. aprila, od 16 do 20 časova, ispred Fakulteta tehničkih nauka održaće se humanitarni matine pod nazivom "Kuvam, dakle blokiram". – Dok studenti blokiraju, mi kuvamo. Zajedno. Za još dana. Za još dinstanja sistema – poručili su organizatori… »
Humanitarni matine „Kuvam, dakle blokiram“ u nedelju u kampusu
NoviSad.com 10.04.2025
Novi Sad – Humanitarni matine „Kuvam, dakle blokiram“ biće održan u nedelju, 13. aprila, u kampusu Univerziteta u Novom Sadu. Matine će se održati u delu kampusa ispred Fakulteta tehničkih nauka, a planirano je da traje od 16 do 20 časova. Na meniju će… »
Humanitarni matine "Kuvam, dakle blokiram" u nedelju u novosadskom kampusu
Radio 021 10.04.2025
Humanitarni matine "Kuvam, dakle blokiram" održaće se u nedelju, 13. aprila, u kampusu novosadskog univerziteta. Matine će se održati u delu kampusa ispred Fakulteta tehničkih nauka, a trajaće od 16 do 20 časova. Na meniju će biti "dango san" (japanski… »
Vesti dana »

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 45 minutajoš 4 povezane

Njujork Tajms: Tramp planira da se sledeće nedelje sastane sa Putinom
Danas pre 2 satajoš 4 povezane