Povezane vesti
Ko je Dubravko Čampara, koji je podneo ostavku na funkciju državnog tužioca BiH?
Danas 10.04.2025
Dugogodišnji državni tužilac Tužilaštva BiH Dubravko Čampara podneo je ostavku i biće razrešen s funkcije 1. maja. On je ostavku podneo Visokom sudskom i tužiteljskom veću BiH nakon što je Državno tužilaštvo protiv njega podnelo disciplinsku prijavu i… »
Dubravko Čampara za N1: Podneo sam ostavku na mestu državnog tužioca
Danas 10.04.2025
Dugogodišnji državni tužitelj Dubravko Čampara podneo je ostavku Visokom sudskom i tužiteljskom veću Bosne i Hercegovine. Naime, ovu informaciju za N1 BiH potvrdio je i sam Dubravko Čampara. “Istina je da sam podnio ostavku. Tražio sam razrješenje od 1… »
Vesti dana »

Predsednikov poziv na dijalog i debatu: Da li će se politički neistomišljenici i studenti u blokadi odazvati?
Mondo pre 21 minutajoš 78 povezanih

(Radarski snimci) haos počinje, zna se tačan sat! Evo kako će se razorno nevreme kretati po Srbiji: Nek se spremi Beograd, ovi delovi zemlje prvi na udaru
Blic pre 7 minutajoš 68 povezanih

BLISKOISTOČNI SUKOB: UN potvrdio glad u Gazi, ugroženi životi 132.000 dece, Izrael odbacuje navode; Podaci IDF-a pokazuju stopu smrtnosti civila od 83 odsto
RTV pre 1 satjoš 58 povezanih

Agencija za energetiku: Crvena zona za potrošenu struju biće smanjena sa 1.600 kWh na 1.200 kWh
Ist media pre 4 satijoš 23 povezane

Radović saopštio konačan spisak: Vučević predvodi Crnogorce na EP
Sportski žurnal pre 1 satjoš 44 povezane