Povezane vesti
Saša Matić srušio trending liste: „Pustite vi teretanu, ja sam ušao u TOP 10 sa baladama“
Nova 10.04.2025
Saša Matović obara rekorde. Samo nekoliko dana nakon izlaska prvog dela novog albuma Saše Matića, pod imenom „Noćas nam ne gine ljubav“ tri od ukupno četiri pesme dospele su u top 10 YouTube trending liste u Srbiji, što jasno pokazuje da je publika s… »
Pustite vi tu teretanu: Saša Matić jednom izjavom pokrenuo lavinu komentara (foto/video)
Večernje novosti 10.04.2025
SAMO nekoliko dana nakon izlaska prvog dela novog albuma folk zvezde Saše Matića, pod imenom "Noćas nam ne gine ljubav" tri od ukupno četiri pesme postale su najslušanije u Srbiji. Foto: Mina Dishlenkoviich/Dušan Petrović Ali to nije sve, pesme su u… »
Saša Matić srušio trending liste: "Pustite vi teretanu, ja sam ušao u top 10 sa baladama!"
Kurir 10.04.2025
Samo nekoliko dana nakon izlaska prvog dela novog albuma Saše Matića, pod imenom "Noćas nam ne gine ljubav" tri od ukupno četiri pesme dospele su u top 10 YouTube trending liste u Srbiji, što jasno pokazuje da je publika s oduševljenjem prihvatila… »
Saša Matić srušio trending liste: "Pustite vi teretanu, ja sam ušao u top 10 sa baladama!"
Blic 10.04.2025
Samo nekoliko dana nakon izlaska prvog dela novog albuma Saše Matića, pod imenom "Noćas nam ne gine ljubav" tri od ukupno četiri pesme dospele su u top 10 YouTube trending liste u Srbiji, što jasno pokazuje da je publika s oduševljenjem prihvatila… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 35 povezanih
Čaušić o požaru u Deliblatskoj peščari: Stanovnici svih naselja bezbedni ali se situacija brzo menja
Beta pre 1 satjoš 51 povezana
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 55 povezanih
Živa se popela do 41. stepena i upalila sve alarme: U ovom gradu je danas ubedljivo najtoplije
Euronews pre 52 minutajoš 19 povezanih