Povezane vesti

Saša Matić srušio trending liste: „Pustite vi teretanu, ja sam ušao u TOP 10 sa baladama“

Saša Matić srušio trending liste: „Pustite vi teretanu, ja sam ušao u TOP 10 sa baladama“

Nova 10.04.2025
Saša Matović obara rekorde. Samo nekoliko dana nakon izlaska prvog dela novog albuma Saše Matića, pod imenom „Noćas nam ne gine ljubav“ tri od ukupno četiri pesme dospele su u top 10 YouTube trending liste u Srbiji, što jasno pokazuje da je… »
Pustite vi tu teretanu: Saša Matić jednom izjavom pokrenuo lavinu komentara (foto/video)

Pustite vi tu teretanu: Saša Matić jednom izjavom pokrenuo lavinu komentara (foto/video)

Večernje novosti 10.04.2025
SAMO nekoliko dana nakon izlaska prvog dela novog albuma folk zvezde Saše Matića, pod imenom "Noćas nam ne gine ljubav" tri od ukupno četiri pesme postale su najslušanije u Srbiji. Foto: Mina Dishlenkoviich/Dušan Petrović Ali to nije sve, pesme su… »
Saša Matić srušio trending liste: "Pustite vi teretanu, ja sam ušao u top 10 sa baladama!"

Saša Matić srušio trending liste: "Pustite vi teretanu, ja sam ušao u top 10 sa baladama!"

Kurir 10.04.2025
Samo nekoliko dana nakon izlaska prvog dela novog albuma Saše Matića, pod imenom "Noćas nam ne gine ljubav" tri od ukupno četiri pesme dospele su u top 10 YouTube trending liste u Srbiji, što jasno pokazuje da je publika s oduševljenjem prihvatila… »

Blic 10.04.2025
Samo nekoliko dana nakon izlaska prvog dela novog albuma Saše Matića, pod imenom "Noćas nam ne gine ljubav" tri od ukupno četiri pesme dospele su u top 10 YouTube trending liste u Srbiji, što jasno pokazuje da je publika s oduševljenjem prihvatila… »

Vesti dana »