Povezane vesti
Saša Matić srušio trending liste: „Pustite vi teretanu, ja sam ušao u TOP 10 sa baladama“
Nova 10.04.2025
Saša Matović obara rekorde. Samo nekoliko dana nakon izlaska prvog dela novog albuma Saše Matića, pod imenom „Noćas nam ne gine ljubav“ tri od ukupno četiri pesme dospele su u top 10 YouTube trending liste u Srbiji, što jasno pokazuje da je publika s… »
Pustite vi tu teretanu: Saša Matić jednom izjavom pokrenuo lavinu komentara (foto/video)
Večernje novosti 10.04.2025
SAMO nekoliko dana nakon izlaska prvog dela novog albuma folk zvezde Saše Matića, pod imenom "Noćas nam ne gine ljubav" tri od ukupno četiri pesme postale su najslušanije u Srbiji. Foto: Mina Dishlenkoviich/Dušan Petrović Ali to nije sve, pesme su u… »
Saša Matić srušio trending liste: "Pustite vi teretanu, ja sam ušao u top 10 sa baladama!"
Kurir 10.04.2025
Samo nekoliko dana nakon izlaska prvog dela novog albuma Saše Matića, pod imenom "Noćas nam ne gine ljubav" tri od ukupno četiri pesme dospele su u top 10 YouTube trending liste u Srbiji, što jasno pokazuje da je publika s oduševljenjem prihvatila… »
Saša Matić srušio trending liste: "Pustite vi teretanu, ja sam ušao u top 10 sa baladama!"
Blic 10.04.2025
Samo nekoliko dana nakon izlaska prvog dela novog albuma Saše Matića, pod imenom "Noćas nam ne gine ljubav" tri od ukupno četiri pesme dospele su u top 10 YouTube trending liste u Srbiji, što jasno pokazuje da je publika s oduševljenjem prihvatila… »
Vesti dana »
Janjić (SRCE): Vlast ignoriše ključne preporuke EU o pravosudnim zakonima
Beta pre 20 minutajoš 33 povezane
Treći dan male mature, osmaci polažu test iz jednog od pet izabranih predmeta
RTV pre 1 satjoš 55 povezanih
Energetski stručnjak o NIS-u: Nađen potencijalni kupac, ali kontekst i dalje dosta kompleksan
Radio 021 pre 29 minutajoš 71 povezana
Sedmi dan Mundijala - Hrvatska i Engleska u prvom planu, mnogo zicera za favorite
RTS pre 1 satjoš 106 povezanih
Zadržavanje do 48 sati i krivična prijava zbog proizvodnje i prometa droge
RTK pre 49 minutajoš 26 povezanih