Povezane vesti
Policija u Dubaiju izbacila macu diskreciju iz tržnog centra! Organi reda odmah reagovali, ovo su svi detalji: To mi nije prvi…
Kurir 10.04.2025
Kontroverzna starleta Maca Diskrecija otvoreno je govorila da se bavi prostitucijom, a nedavno je boravila u Dubaiju gde je izbačena iz jednog tržog centra koji je želela da poseti. Zbog njenog neprimernog odevanja je, kako kaže, reagovala policija… »
Maca Diskrecija izbačena iz tržnog centra u Dubaiju: Reagovala policija, a evo šta se dogodilo: "Ovo mi nije prvi put"
Blic 10.04.2025
Starleta Maca Diskrecija otvoreno je govorila da se bavi prostitucijom, a nedavno je boravila u Dubaiju gde je zbog njenog neprimernog odevanja reagovala policija. Naime, Maca Diskrecija je posetila tržni centar u Dubaiju gde je šetala oskudno obučena… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi pozvali na novi veliki protest u Beogradu
Novi magazin pre 6 satijoš 12 povezanih

Protest u Kosjeriću nakon što je opštinska izborna komisija odbila prigovor
Beta pre 59 minutajoš 14 povezanih

U 13 gradova u Srbiji protest aktivista za zaštitu životinja, traže da se primenjuju zakoni
N1 Info pre 3 satajoš 11 povezanih

"Mislila sam da će mi srce stati": Građani u Iranu i Izraelu pod ruševinama, strahuju dok svet gleda rastući rat
N1 Info pre 34 minutajoš 30 povezanih

Putin i Tramp u telefonskom razgovoru: Moskva spremna za pregovore, tema i Bliski Istok
Pravda pre 1 satjoš 17 povezanih