Povezane vesti

"Nisam znala šta me je snašlo": Saopštila da čeka treće dete, pa doživela šok na pregledu kod lekara

"Nisam znala šta me je snašlo": Saopštila da čeka treće dete, pa doživela šok na pregledu kod lekara

Mondo 10.04.2025
Milena Vučić saopštila da čeka blizance. Milena Vučić je nedavno potvrdila vest da je u drugom stanju, a sada je otkrila da čeka blizance. Ona je ispričala i kako je izgledao trenutak kada je saznala da će ona i njen suprug dobiti još dvoje dece. "I ja… »
Milena Vučić saopštila da čeka blizance: „Nisam znala šta me je snašlo“

Milena Vučić saopštila da čeka blizance: „Nisam znala šta me je snašlo“

Nova 10.04.2025
Pevačica Milena Vučić trudna je treći put. Milena Vučić je nedavno potvrdila vest da je u drugom stanju, a sada je otkrila da čeka blizance. Ona je ispričala i kako je izgledao trenutak kada je saznala da će ona i njen suprug dobiti još dvoje dece. „I ja… »
"Doktore, je: L' to moj stomak?" Milena Vučić u šoku saznala da čeka blizance: "Nisam znala šta me je snašlo, a Nikola sprema…

"Doktore, je: L' to moj stomak?" Milena Vučić u šoku saznala da čeka blizance: "Nisam znala šta me je snašlo, a Nikola sprema…

Blic 10.04.2025
Pevačica Milena Vučić nedavno je saznala da čeka blizance, a sada je u emisiji "Jutro na Blic" ispričala kako je reagovala kada joj je lekar saopštio vesti. U iskrenom i emotivnom razgovoru sa voditeljskim parom Majom Nikolić i Danilom Mašojevićem… »

Vesti dana »