Повезане вести

"Нисам знала шта ме је снашло": Саопштила да чека треће дете, па доживела шок на прегледу код лекара

"Нисам знала шта ме је снашло": Саопштила да чека треће дете, па доживела шок на прегледу код лекара

Мондо 10.04.2025
Милена Вучић саопштила да чека близанце. Милена Вучић је недавно потврдила вест да је у другом стању, а сада је открила да чека близанце. Она је испричала и како је изгледао тренутак када је сазнала да ће она и њен супруг… »
Милена Вучић саопштила да чека близанце: „Нисам знала шта ме је снашло“

Милена Вучић саопштила да чека близанце: „Нисам знала шта ме је снашло“

Нова 10.04.2025
Певачица Милена Вучић трудна је трећи пут. Милена Вучић је недавно потврдила вест да је у другом стању, а сада је открила да чека близанце. Она је испричала и како је изгледао тренутак када је сазнала да ће она и њен супруг… »
"Докторе, је: Л' то мој стомак?" Милена Вучић у шоку сазнала да чека близанце: "Нисам знала шта ме је снашло, а Никола спрема…

"Докторе, је: Л' то мој стомак?" Милена Вучић у шоку сазнала да чека близанце: "Нисам знала шта ме је снашло, а Никола спрема…

Блиц 10.04.2025
Певачица Милена Вучић недавно је сазнала да чека близанце, а сада је у емисији "Јутро на Блиц" испричала како је реаговала када јој је лекар саопштио вести. У искреном и емотивном разговору са водитељским паром Мајом Николић и… »

Вести дана »