Повезане вести

"Шта му је Давид згрешио? Први се веселио на његовом крштењу": Масакр у Великој Иванчи Бојани однео најближе

"Шта му је Давид згрешио? Први се веселио на његовом крштењу": Масакр у Великој Иванчи Бојани однео најближе

Телеграф 10.04.2025
"Давид би био исти разред као моја ћеркица" Љубиша Богдановић је 9. априла 2013. године починио масакр у Великој Иванчи, када је у зору, док су сви још били у креветима, убио шест мушкараца, шест жена и двогодишњег дечака. У… »
Потресно сведочење преживелих у масакру у великој иванчи! "Беби коју је убио пре тога био је на крштењу.." Прва комшиница…

Потресно сведочење преживелих у масакру у великој иванчи! "Беби коју је убио пре тога био је на крштењу.." Прва комшиница…

Курир 10.04.2025
Прошло је дванаест година од злочина који је заувек променио село Велика Иванча код Младеновца. Тог априла 2013. године, Љубиша Богдановић је кренуо у крвави поход, током којег је усмртио 13 особа, међу којима су били чланови… »
"Љубиша ми уби мужа, САД ће дете и мене..." Језива исповест комшинице за Курир, 12 година након незапамћеног масакра у…

"Љубиша ми уби мужа, САД ће дете и мене..." Језива исповест комшинице за Курир, 12 година након незапамћеног масакра у…

Курир 10.04.2025
Пре 12 година, Љубиша Богдановић из села Велика Иванча код Младеновца, извршио је највећи масовни злочин у Србији. Хицима из пиштоља убио је сина, мајку и 11 комшија, међу којима и двогодишњег Давида Деспотовића, и тако уписао… »

Вести дана »