Povezane vesti
"Šta mu je David zgrešio? Prvi se veselio na njegovom krštenju": Masakr u Velikoj Ivanči Bojani odneo najbliže
Telegraf 10.04.2025
"David bi bio isti razred kao moja ćerkica" Ljubiša Bogdanović je 9. aprila 2013. godine počinio masakr u Velikoj Ivanči, kada je u zoru, dok su svi još bili u krevetima, ubio šest muškaraca, šest žena i dvogodišnjeg dečaka. U svega tri… »
Potresno svedočenje preživelih u masakru u velikoj ivanči! "Bebi koju je ubio pre toga bio je na krštenju.." Prva…
Kurir 10.04.2025
Prošlo je dvanaest godina od zločina koji je zauvek promenio selo Velika Ivanča kod Mladenovca. Tog aprila 2013. godine, Ljubiša Bogdanović je krenuo u krvavi pohod, tokom kojeg je usmrtio 13 osoba, među kojima su bili članovi porodica Stekić… »
"Ljubiša mi ubi muža, SAD će dete i mene..." Jeziva ispovest komšinice za Kurir, 12 godina nakon nezapamćenog masakra u…
Kurir 10.04.2025
Pre 12 godina, Ljubiša Bogdanović iz sela Velika Ivanča kod Mladenovca, izvršio je najveći masovni zločin u Srbiji. Hicima iz pištolja ubio je sina, majku i 11 komšija, među kojima i dvogodišnjeg Davida Despotovića, i tako upisao Veliku Ivanču… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Vučić izvršio uticaj na puštanje nasilnika na slobodu i inspiriše novo nasilje
N1 Info pre 32 minutajoš 24 povezane

Studenti Pravnog u blokadi: Podrška napadnutoj profesorki, večeras protest u Beogradu
Radio 021 pre 1 satjoš 16 povezanih

Usvojena inicijativa Mićina o spomeniku žrtvama pri padu nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih

SRCE: MUP da saopšti zašto je suspendovan policajac koji je priveo nasilnika iz SNS
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih

Studentu koji je napao profesorku i portira na Pravnom fakultetu određeno zadržavanje
RTV pre 42 minutajoš 59 povezanih