Povezane vesti
Koliko novca bil gejts ostavlja svojoj deci? Dosta manje od onoga što ima, ali mnogi o ovoj cifri samo sanjaju
Kurir 10.04.2025
Šamani je kazao da mnogi roditelji u Indiji smatraju da je njihova dužnost da sve sačuvaju za svoju decu umesto da ga doniraju, te pitao Gejtsa šta misli o tome. - Neka svako odluči za sebe. Što se mene tiče, moja deca su dobila obrazovanje i odličan… »
"Ne planiram da ostavim veliko bogatstvo deci": Bil Gejts o nasledstvu, otkrio šta će uraditi sa milionima
Mondo 10.04.2025
Trenutno bogatstvo Bil Gejtsa iznosi oko 100 milijarde dolara. Bil Gejts, osnivač Majkrosofta i jedan od najpoznatijih biznismena na svetu, tokom gostovanja u podkastu Raja Šamanija podelio je izuzetno ličan stav o nasleđivanju svog ogromnog bogatstva… »
Vesti dana »

SRCE: Prijava protiv policijskog komandanta zbog zlostavljanja studentkinje i pretnji silovanjem
Bujanovačke pre 3 satajoš 27 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane

Nikola Topić javno odgovorio Jokiću na zamerku, usledilo munjevito izvinjenje: "Moja greška..."
Telegraf pre 2 satajoš 51 povezana

"Evropa pozdravlja Trampove mirovne napore" Merc: Ukrajina može da računa na našu nepokolebljivu solidarnost
Večernje novosti pre 8 minutajoš 48 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 20 povezanih