Povezane vesti
"Počivaj u miru, legendo": Miško se oprostio od prijatelja rečenicom koju mu neće zaboraviti
Mondo 10.04.2025
Miško Ražnatović se porukom oprostio od svog velikog prijatelja Avila Zilbermana. Čuveni košarkaši menadžer Miodrag Miško Ražnatović oprostio se od preminulog prijatelja i kolege, Izraelca Avila Zilbermana. Ražnatović se prisetio upoznavanja… »
"Danas je preminuo moj prijatelj": Oglasio se Miško Ražnatović i podelio tužnu vest (foto)
Večernje novosti 10.04.2025
Košarkaški menadžer Miško Ražnatović objavio je na Instagramu tužnu vest da je preminuo njegov prijatelj, izraelski agent Avi Zilberman. FOTO: N. Paraušić U emotivnoj objavi, Ražnatović se prisetio upoznavanja sa Zilbermanom, koji mu je dao… »
Miško Ražnatović objavio tužne vesti: “Danas je umro moj veliki prijatelj i legenda”
Telegraf 10.04.2025
Košarkaški menadžer Miško Ražnatović objavio je na Instagramu tužnu vest da je preminuo njegov prijatelj, izraelski agent Avi Zilberman. U emotivnoj objavi, Ražnatović se prisetio upoznavanja sa Zilbermanom, koji mu je dao vetar u leđa da se… »
Vesti dana »

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Danas pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 4 satijoš 2 povezane

Rusija: Mašinovođa poginuo, a beba teže povređena kada se most srušio na putnički voz
Politika pre 4 satijoš 7 povezanih

Treba da prihvate! Vitkof: Potpuno neprihvatljiv odgovor Hamasa na predlog o prekidu vatre
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane