Povezane vesti

Vučić: Vožnja do Strazbura predstava za šire narodne mase, skup u Beogradu će odrediti političku scenu u narednom periodu

Vučić: Vožnja do Strazbura predstava za šire narodne mase, skup u Beogradu će odrediti političku scenu u narednom periodu

Insajder 10.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su "studentski zahtevi odavno ispunjeni", a vožnju studenata biciklima do Strazbura nazvao je "predstavom za šire narodne mase". Ocenio je i da će trodnevni skup "Pokreta za narod i državu"… »
„Mi radimo nešto za našu zemlju, za našu budućnost, ti ljudi me ne zanimaju“: Student odgovorio Vučiću

„Mi radimo nešto za našu zemlju, za našu budućnost, ti ljudi me ne zanimaju“: Student odgovorio Vučiću

Nova 10.04.2025
„Mi radimo nešto za našu zemlju, za našu budućnost, sutra za našu decu. Ti ljudi me stvarno ne zanimaju, neću da obraćam pažnju na to“, rekao je večeras u Salcburgu jedan student biciklista, komentarišući izjavu Aleksandra Vučića da studenti koji su pre… »
„Mi radimo nešto za našu budućnost, ti ljudi me ne zanimaju, neću da obraćam pažnju na to“ – student povodom izjave Aleksandra…

„Mi radimo nešto za našu budućnost, ti ljudi me ne zanimaju, neću da obraćam pažnju na to“ – student povodom izjave Aleksandra…

Novi magazin 10.04.2025
„Mi radimo nešto za našu zemlju, za našu budućnost, sutra za našu decu.Ti ljudi me stvarno ne zanimaju, neću da obraćam pažnju na to“, rekao je večeras u Salcburgu jedan student biciklista, komentarišući izjavu Aleksandra Vučića da studenti koji su pre… »
Vučić: Zahtevi studenata odavno ispunjeni, šesti zahtev direktno proizveo Kurti

Vučić: Zahtevi studenata odavno ispunjeni, šesti zahtev direktno proizveo Kurti

Euronews 10.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su zahtevi studenata u blokadi odavno ispunjeni, a da je ono što se sada dešava predstava za šire narodne mase i istakao da je šesti zahtev studenata direktno proizveo premijer privremenih… »
Vučić: Studentski zahtevi davno ispunjeni, ovo sad je predstava za narod, spreman sam za razgovor

Vučić: Studentski zahtevi davno ispunjeni, ovo sad je predstava za narod, spreman sam za razgovor

Novi magazin 10.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su ispunjeni svi studentski zahtevi i da je on spreman za razgovor, kao i to da za njega "nikada nije kasno". "Studentski zahtevi su davno ispunjeni, ovo je sada više predstava za narod, sad ima i… »
"Šesti zahtev studenata proizveo direktno Kurti" Vučić: Sad sve više počinju da traže razgovor, jer su shvatili da je obojena…

"Šesti zahtev studenata proizveo direktno Kurti" Vučić: Sad sve više počinju da traže razgovor, jer su shvatili da je obojena…

Kurir 10.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su zahtevi studenata u blokadi odavno ispunjeni, a da je ono što se sada dešava predstava za šire narodne mase i istakao da je šesti zahtev studenata direktno proizveo premijer privremenih… »
Vučić o studentskim protestima: „Svi zahtevi su ispunjeni, ovo je sada samo predstava za mase! Šesti zahtev je delo Aljbina…

Vučić o studentskim protestima: „Svi zahtevi su ispunjeni, ovo je sada samo predstava za mase! Šesti zahtev je delo Aljbina…

Dnevnik 10.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su zahtevi studenata koji su u blokadi odavno ispunjeni, ali da se sada dešava „predstava za šire narodne mase“. Posebno je istakao da je šesti zahtev studenata direktno prouzrokovao premijer privremenih… »
Vučić za studentsku vožnju do Strazbura kaže da je „predstava za narodne mase“, tvrdi kako „u kombiju prevoze bicikle“…

Vučić za studentsku vožnju do Strazbura kaže da je „predstava za narodne mase“, tvrdi kako „u kombiju prevoze bicikle“…

N1 Info 10.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su "studentski zahtevi odavno ispunjeni", a vožnju studenata biciklima do Strazbura nazvao je "predstavom za šire narodne mase". „To je trud koji zaslužuje poštovanje“, rekao je Vučić za Njuzmaks… »
Vučić opet sramotno napada studente i profesore, dekanku iz Niša nazvao „kriminalkom“: „Šesti zahtev im podigao Kurti lično“…

Vučić opet sramotno napada studente i profesore, dekanku iz Niša nazvao „kriminalkom“: „Šesti zahtev im podigao Kurti lično“…

Nova 10.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su "studentski zahtevi odavno ispunjeni", a vožnju studenata biciklima do Strazbura nazvao je "predstavom za šire narodne mase". To je trud koji zaslužuje postovanje, rekao je Vučić za Njuzmaks… »

Vesti dana »