Повезане вести

"Неки више никад неће играти против Реала": Владе Ђуровић најавио шта ће се променити у Партизану

"Неки више никад неће играти против Реала": Владе Ђуровић најавио шта ће се променити у Партизану

Мондо 11.04.2025
Познати кошаркашки тренер Владе Ђуровић о ситуацији у Партизану након елиминације из Евролиге. Партизан је коло пре краја регуларног дела сезоне у Евролиги сазнао да неће играти у плеј-офу (или макар плеј-ину) пошто је поражен на… »
Звезда испустила победу у Атини, првак Европе до победе после продужетка (видео)

Звезда испустила победу у Атини, првак Европе до победе после продужетка (видео)

Спортски журнал 11.04.2025
Црвена звезда у уторак гостује Бајерну у Минхену у плеј-ину. ПАНАТИНАИКОС – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 111:104 продужетак (23:26, 24:23, 30:28, 19:19, 15:8) Атина - Дворана: ОАКА алтион. Гледалаца: 18.499. Судије: Карлос Перуђа, Олегс… »
Са оваквим буџетом мораш да прођеш даље: Владе Ђуровић жестоко оплео по Партизану!

Са оваквим буџетом мораш да прођеш даље: Владе Ђуровић жестоко оплео по Партизану!

Хот спорт 11.04.2025
Након пораза од Реала Мадрида и елиминације из Евролиге, легендарни тренер није штедео речи! Партизан је завршио своје учешће у Евролиги за сезону 2024/25 поразом од Реала Мадрида (91:89), чиме је такмичење окончао на 12. месту… »
Ђуровићев резиме Партизанове сезоне: ''Невероватне грешке које се само Партизану дешавају''

Ђуровићев резиме Партизанове сезоне: ''Невероватне грешке које се само Партизану дешавају''

Спортске.нет 11.04.2025
Синоћњим поразом од Реала у Београдској арени, кошем Едија Тавареса у последњој секунди, Партизан је завршио своје овосезонско учешће у Евролиги. Црно-бели су у 34 кола остварили 16 победа и 18 пораза, пласирали су се тек на… »
Најбројнија публика у Европи – 315.359 гледалаца на 17 мечева

Најбројнија публика у Европи – 315.359 гледалаца на 17 мечева

На 16 утакмица у Београдској арени и једној у хали „Александар Николић” присуствовало је тачно 315.359 гледалаца, односно 18.550 у просеку. Иако на паркету нису изборили трофеје, на трибинама и те како јесу. После признања… »
Трећу сезону заредом без премца у Евролиги, Партизан гледало 315.000 навијача!

Трећу сезону заредом без премца у Евролиги, Партизан гледало 315.000 навијача!

Спортске.нет 11.04.2025
Партизан је трећи пут заредом најгледанији тим у Евролиги са више од 300 хиљада навијача који су прошли Београдском ареном ове сезоне, саопштио је клуб на друштвеним мрежама. "Црно-беле" је ове сезоне у Београдској арени пратило… »
"Гробари" оправдали очекивања - број 1 у Евролиги

"Гробари" оправдали очекивања - број 1 у Евролиги

Б92 11.04.2025
Кошаркаши Партизана су подбацили, али навијачи црно-белих су опет испунили очекивања. Док су играчи разочарали опет зазевши тек 11. позицију која не доноси ни плеј-ин, не може се рећи да им је у борби за бољи пласман… »
Партизан остао без плеј-офа Евролиге, али се похвалио посебним рекордом: У овоме су црно-бели без премца у Европи

Партизан остао без плеј-офа Евролиге, али се похвалио посебним рекордом: У овоме су црно-бели без премца у Европи

Нова 11.04.2025
Кошаркаши Партизана поразом од Реала резултатом 91:89 и тако окончају на 12. месту на табели са скором 16:18. Како је и сам Жељко Обрадовић истакао, ово је неуспех за клуб, а црно-белима сада предстоји борба у АБА лиги и домаћој… »
Податак за дивљење: Партизан три сезоне најгледанији у Евролиги

Податак за дивљење: Партизан три сезоне најгледанији у Евролиги

Спорт клуб 11.04.2025
Партизан је трећи пут заредом најгледанији тим у Евролиги, похвалио се београдски клуб на друштвеним мрежама. Црно-беле је ове сезоне у Београдској арени пратило укупно 315.359 људи, што значи да је свакој утакмици просечно… »
Бонга: Ми смо најбољи тим на свету!

Бонга: Ми смо најбољи тим на свету!

„Знамо какви треба да будемо да бисмо освојили АБА лигу”. Крилни центар Партизана Исак Бонга, уз Карлика Џонса и Брендона Дејвиса, оставио је упечатљив утисак у поразу од Реал Мадрида у последњем колу Евролиге. - Тешка… »
Џонс: Убише нас ситне грешке!

Џонс: Убише нас ситне грешке!

„Мислим да у овом фрустрирајућем поразу има и моје кривице”. Карлику Џонсу је тешко пао синоћни пораз од Реал Мадрида у последњем колу Евролиге – 89:91. - Дефинитивно фрустрирајући пораз. Мислим да у овом поразу има и моје… »
Исак Бонга: „За нас ми смо најбољи тим на свету“ (видео)

Исак Бонга: „За нас ми смо најбољи тим на свету“ (видео)

Хот спорт 11.04.2025
„Ми знамо какви треба да будемо да бисмо освојили АБА лигу“ У драматичној завршници утакмице против Реал Мадрида, Партизан је поражен са 91:89, али је Исак Бонга био једно од светлијих лица црно-белих у тој евролигашкој вечери у… »
Муса на вређања гробара: Поносан на оно што сам и одакле сам

Муса на вређања гробара: Поносан на оно што сам и одакле сам

Спорт клуб 11.04.2025
Првотимац Реала одговорио на прозивке навијача Партизана током меча у Арени. Партизан је сезону у Евролиги завршио поразом од Реал Мадрида у Арени, у драматичном финишу кад је у последњој секунди Тавареш погодио кош за тријумф… »
Две секунде које су осликале Партизанову сезону ВИДЕО

Две секунде које су осликале Партизанову сезону ВИДЕО

Б92 11.04.2025
Кош Едија Тавареса малтене уз звук сирене за победу Реала против Партизана у последњем колу регуларног дела ерволигашке сезоне (89:91) буквално је осликао киомплетну сезону црно-белих у Европи. Још пре утакмице 34. кола се знало… »
Карлик: "Желимо да освојимо нешто"

Карлик: "Желимо да освојимо нешто"

Спортске.нет 11.04.2025
Кошаркаши Реал Мадрида савладали су Партизан у Београду са 91:89, у последњем 34. колу Евролиге. Кош за победу постигао је Еди Таварес уз звук сирене. Партизан је имао добијен меч, али је пао због ужасно лоше одиграног финиша… »
Бонга: "Не може увек да се победи, за нас ми смо најбољи на свету!"

Бонга: "Не може увек да се победи, за нас ми смо најбољи на свету!"

Спортске.нет 11.04.2025
Кошаркаши Партизана изгубили су јуче на свом терену у Београду од Реал Мадрида 89:91 (24:22, 22:26, 28:17, 15:26), у последњем, 34. колу регуларног дела Евролиге. Један од запаженијих појединаца у тиму Жељка Обрадовића био је и… »
Карлик Џонс након пораза од реала: „Ова утакмица је огледало целе наше сезоне…“ (видео)

Карлик Џонс након пораза од реала: „Ова утакмица је огледало целе наше сезоне…“ (видео)

Хот спорт 11.04.2025
„Играмо добро током целе утакмице и онда на крају меча направимо неке грешке, које нисмо правили у целом мечу“ Партизан је уз звук сирене поражен од Реал Мадрида у изузетно драматичној завршници резултатом 89:91 поготком Едија… »
Џанан Муса одговорио на вређање гробара: Ево шта је поручио! (фото)

Џанан Муса одговорио на вређање гробара: Ево шта је поручио! (фото)

Хот спорт 11.04.2025
Друго полувреме утакмице је било бурно! Партизан је уз звук сирене поражен од Реал Мадрида у изузетно драматичној завршници резултатом 89:91 поготком Едија Тавареша. Један од запаженијих актера меча био је Џанан Муса, који је… »
ФОТО Муса одговорио на вређање навијача Партизана: Огласио се у поноћ, није хтео да ћути

ФОТО Муса одговорио на вређање навијача Партизана: Огласио се у поноћ, није хтео да ћути

Нова 11.04.2025
Џанан Муса, један од најбољих кошаркаша Реала, одлучио је да одговори навијачима Партизана на прозивке које је слушао у току сусрета. Репрезентативац Босне и Херцеговине је недуго по завршетку сусрета одлучио да се огласи на… »
"Муса Турчине"! Огласио се кошаркаш Реал Мадрида након прозивки навијача Партизана

"Муса Турчине"! Огласио се кошаркаш Реал Мадрида након прозивки навијача Партизана

Вечерње новости 11.04.2025
Кошаркаши Партизана изгубили су на свом терену у Београду од Реал Мадрида 89:91 (24:22, 22:26, 28:17, 15:26), у последњем, 34. колу регуларног дела Евролиге. ФОТО: М. Вукадиновић Победу шпанском тиму донео је Еди Таварес кошем у… »
Неславан опроштај од европске сезоне

Неславан опроштај од европске сезоне

Политика 11.04.2025
Кошаркаши Партизана претрпели су болан пораз од Реал Мадрида у последњем колу такмичења резултатом 91:89 (22:24, 26:22, 17:28, 26:15), Валтер Таварес постигао кош за победу уз звук сирене. Кошаркаши Партизана су остваили срце… »
Таварес погодио „са Пиринеја”

Таварес погодио „са Пиринеја”

Џин са Зеленортских острва у последњим секундама донео тријумф Реалу и покварио финиш сезоне екипе из Хумске. ПАРТИЗАН – РЕАЛ МАДРИД 89:91 (24:22. 22:26, 28:17, 15:26) Београд - Дворана: “Београдска арена”. Гледалаца: 19.212… »
Таварес уз звук сирене срушио Партизан у „Арени“, црно-бели „просули“ победу на крају Евролиге

Таварес уз звук сирене срушио Партизан у „Арени“, црно-бели „просули“ победу на крају Евролиге

Данас 11.04.2025
Кошаркаши Партизана поражени су од Реал Мадрида резултатом 91:89 у последњем колу регуларног дела Евролиге. Тријумф гостима донео је Валтер Таварес кошем уз звук сирене. Црно-бели нису имали такмичарски императив у дуелу са… »
Обрадовић после 12. места Партизана у Евролиги: Одговорност је увек на тренерима

Обрадовић после 12. места Партизана у Евролиги: Одговорност је увек на тренерима

Данас 10.04.2025
Тренер Партизана Жељко Обрадовић није био незадовољан издањем његове екипе у порату од Реал Мадрида резултатом 91:89. Црно-бели су поражени у Београду кошем Валтера Тавареса уз звук сирене. – Играчи су имали велику жељу… »

Вести дана »