Povezane vesti
"Neki više nikad neće igrati protiv Reala": Vlade Đurović najavio šta će se promeniti u Partizanu
Mondo 11.04.2025
Poznati košarkaški trener Vlade Đurović o situaciji u Partizanu nakon eliminacije iz Evrolige. Partizan je kolo pre kraja regularnog dela sezone u Evroligi saznao da neće igrati u plej-ofu (ili makar plej-inu) pošto je poražen na gostovanju Žalgirisu… »
Zvezda ispustila pobedu u Atini, prvak Evrope do pobede posle produžetka (video)
Sportski žurnal 11.04.2025
Crvena zvezda u utorak gostuje Bajernu u Minhenu u plej-inu. PANATINAIKOS – CRVENA ZVEZDA 111:104 produžetak (23:26, 24:23, 30:28, 19:19, 15:8) Atina - Dvorana: OAKA altion. Gledalaca: 18.499. Sudije: Karlos Peruđa, Olegs Latiševs, Albeto Baenja… »
Sa ovakvim budžetom moraš da prođeš dalje: Vlade Đurović žestoko opleo po Partizanu!
Hot sport 11.04.2025
Nakon poraza od Reala Madrida i eliminacije iz Evrolige, legendarni trener nije štedeo reči! Partizan je završio svoje učešće u Evroligi za sezonu 2024/25 porazom od Reala Madrida (91:89), čime je takmičenje okončao na 12. mestu sa skorom 16-18. Iako je… »
Đurovićev rezime Partizanove sezone: ''Neverovatne greške koje se samo Partizanu dešavaju''
Sportske.net 11.04.2025
Sinoćnjim porazom od Reala u Beogradskoj areni, košem Edija Tavaresa u poslednjoj sekundi, Partizan je završio svoje ovosezonsko učešće u Evroligi. Crno-beli su u 34 kola ostvarili 16 pobeda i 18 poraza, plasirali su se tek na 12. mesto, jer ih je sinoć… »
Najbrojnija publika u Evropi – 315.359 gledalaca na 17 mečeva
Na 16 utakmica u Beogradskoj areni i jednoj u hali „Aleksandar Nikolić” prisustvovalo je tačno 315.359 gledalaca, odnosno 18.550 u proseku. Iako na parketu nisu izborili trofeje, na tribinama i te kako jesu. Posle priznanja Evrolige za najglasniju… »
Treću sezonu zaredom bez premca u Evroligi, Partizan gledalo 315.000 navijača!
Sportske.net 11.04.2025
Partizan je treći put zaredom najgledaniji tim u Evroligi sa više od 300 hiljada navijača koji su prošli Beogradskom arenom ove sezone, saopštio je klub na društvenim mrežama. "Crno-bele" je ove sezone u Beogradskoj areni pratilo ukupno 315.359 ljudi… »
"Grobari" opravdali očekivanja - broj 1 u Evroligi
B92 11.04.2025
Košarkaši Partizana su podbacili, ali navijači crno-belih su opet ispunili očekivanja. Dok su igrači razočarali opet zazevši tek 11. poziciju koja ne donosi ni plej-in, ne može se reći da im je u borbi za bolji plasman nedostajala podrška sa tribina… »
Partizan ostao bez plej-ofa Evrolige, ali se pohvalio posebnim rekordom: U ovome su crno-beli bez premca u Evropi
Nova 11.04.2025
Košarkaši Partizana porazom od Reala rezultatom 91:89 i tako okončaju na 12. mestu na tabeli sa skorom 16:18. Kako je i sam Željko Obradović istakao, ovo je neuspeh za klub, a crno-belima sada predstoji borba u ABA ligi i domaćoj ligi. Ipak, po jednom… »
Podatak za divljenje: Partizan tri sezone najgledaniji u Evroligi
Sport klub 11.04.2025
Partizan je treći put zaredom najgledaniji tim u Evroligi, pohvalio se beogradski klub na društvenim mrežama. Crno-bele je ove sezone u Beogradskoj areni pratilo ukupno 315.359 ljudi, što znači da je svakoj utakmici prosečno prisustvovalo 18.550… »
Bonga: Mi smo najbolji tim na svetu!
„Znamo kakvi treba da budemo da bismo osvojili ABA ligu”. Krilni centar Partizana Isak Bonga, uz Karlika Džonsa i Brendona Dejvisa, ostavio je upečatljiv utisak u porazu od Real Madrida u poslednjem kolu Evrolige. - Teška utakmica, posebno što je… »
Džons: Ubiše nas sitne greške!
„Mislim da u ovom frustrirajućem porazu ima i moje krivice”. Karliku Džonsu je teško pao sinoćni poraz od Real Madrida u poslednjem kolu Evrolige – 89:91. - Definitivno frustrirajući poraz. Mislim da u ovom porazu ima i moje krivice, jer sam napravio… »
Isak Bonga: „Za nas mi smo najbolji tim na svetu“ (video)
Hot sport 11.04.2025
„Mi znamo kakvi treba da budemo da bismo osvojili ABA ligu“ U dramatičnoj završnici utakmice protiv Real Madrida, Partizan je poražen sa 91:89, ali je Isak Bonga bio jedno od svetlijih lica crno-belih u toj evroligaškoj večeri u Areni. Nemac je pokazao… »
Musa na vređanja grobara: Ponosan na ono što sam i odakle sam
Sport klub 11.04.2025
Prvotimac Reala odgovorio na prozivke navijača Partizana tokom meča u Areni. Partizan je sezonu u Evroligi završio porazom od Real Madrida u Areni, u dramatičnom finišu kad je u poslednjoj sekundi Tavareš pogodio koš za trijumf. Madriđanima je to donelo… »
Dve sekunde koje su oslikale Partizanovu sezonu VIDEO
B92 11.04.2025
Koš Edija Tavaresa maltene uz zvuk sirene za pobedu Reala protiv Partizana u poslednjem kolu regularnog dela ervoligaške sezone (89:91) bukvalno je oslikao kiompletnu sezonu crno-belih u Evropi. Još pre utakmice 34. kola se znalo – Partizan je i drugu… »
Karlik: "Želimo da osvojimo nešto"
Sportske.net 11.04.2025
Košarkaši Real Madrida savladali su Partizan u Beogradu sa 91:89, u poslednjem 34. kolu Evrolige. Koš za pobedu postigao je Edi Tavares uz zvuk sirene. Partizan je imao dobijen meč, ali je pao zbog užasno loše odigranog finiša. Znali su crno-beli da ne… »
Bonga: "Ne može uvek da se pobedi, za nas mi smo najbolji na svetu!"
Sportske.net 11.04.2025
Košarkaši Partizana izgubili su juče na svom terenu u Beogradu od Real Madrida 89:91 (24:22, 22:26, 28:17, 15:26), u poslednjem, 34. kolu regularnog dela Evrolige. Jedan od zapaženijih pojedinaca u timu Željka Obradovića bio je i Isak Bonga koji je… »
Karlik Džons nakon poraza od reala: „Ova utakmica je ogledalo cele naše sezone…“ (video)
Hot sport 11.04.2025
„Igramo dobro tokom cele utakmice i onda na kraju meča napravimo neke greške, koje nismo pravili u celom meču“ Partizan je uz zvuk sirene poražen od Real Madrida u izuzetno dramatičnoj završnici rezultatom 89:91 pogotkom Edija Tavareša. Karlik Džons… »
Džanan Musa odgovorio na vređanje grobara: Evo šta je poručio! (foto)
Hot sport 11.04.2025
Drugo poluvreme utakmice je bilo burno! Partizan je uz zvuk sirene poražen od Real Madrida u izuzetno dramatičnoj završnici rezultatom 89:91 pogotkom Edija Tavareša. Jedan od zapaženijih aktera meča bio je Džanan Musa, koji je meč završio sa 15 poena… »
FOTO Musa odgovorio na vređanje navijača Partizana: Oglasio se u ponoć, nije hteo da ćuti
Nova 11.04.2025
Džanan Musa, jedan od najboljih košarkaša Reala, odlučio je da odgovori navijačima Partizana na prozivke koje je slušao u toku susreta. Reprezentativac Bosne i Hercegovine je nedugo po završetku susreta odlučio da se oglasi na Instagramu. „Kraljevići“ su… »
"Musa Turčine"! Oglasio se košarkaš Real Madrida nakon prozivki navijača Partizana
Večernje novosti 11.04.2025
Košarkaši Partizana izgubili su na svom terenu u Beogradu od Real Madrida 89:91 (24:22, 22:26, 28:17, 15:26), u poslednjem, 34. kolu regularnog dela Evrolige. FOTO: M. Vukadinović Pobedu španskom timu doneo je Edi Tavares košem u poslednjoj sekundi, a… »
Neslavan oproštaj od evropske sezone
Politika 11.04.2025
Košarkaši Partizana pretrpeli su bolan poraz od Real Madrida u poslednjem kolu takmičenja rezultatom 91:89 (22:24, 26:22, 17:28, 26:15), Valter Tavares postigao koš za pobedu uz zvuk sirene. Košarkaši Partizana su ostvaili srce na terenu u poslednjoj… »
Tavares pogodio „sa Pirineja”
Džin sa Zelenortskih ostrva u poslednjim sekundama doneo trijumf Realu i pokvario finiš sezone ekipe iz Humske. PARTIZAN – REAL MADRID 89:91 (24:22. 22:26, 28:17, 15:26) Beograd - Dvorana: “Beogradska arena”. Gledalaca: 19.212. Sudije: Difala, Racis i… »
Tavares uz zvuk sirene srušio Partizan u „Areni“, crno-beli „prosuli“ pobedu na kraju Evrolige
Danas 11.04.2025
Košarkaši Partizana poraženi su od Real Madrida rezultatom 91:89 u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige. Trijumf gostima doneo je Valter Tavares košem uz zvuk sirene. Crno-beli nisu imali takmičarski imperativ u duelu sa „kraljevskim klubom“, ali ih… »
Obradović posle 12. mesta Partizana u Evroligi: Odgovornost je uvek na trenerima
Danas 10.04.2025
Trener Partizana Željko Obradović nije bio nezadovoljan izdanjem njegove ekipe u poratu od Real Madrida rezultatom 91:89. Crno-beli su poraženi u Beogradu košem Valtera Tavaresa uz zvuk sirene. – Igrači su imali veliku želju, iako nije bilo takmičarskog… »
Vesti dana »

(Video) Postaje srpski zet? Heroj drame u avionu poreklom s naših prostora podelio sjajne vesti: Upoznao sam najdivniju ženu na svetu, selim se u Srbiju
Dnevnik pre 1 satjoš 31 povezana

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 6 satijoš 26 povezanih