Povezane vesti

"Neki više nikad neće igrati protiv Reala": Vlade Đurović najavio šta će se promeniti u Partizanu

"Neki više nikad neće igrati protiv Reala": Vlade Đurović najavio šta će se promeniti u Partizanu

Mondo 11.04.2025
Poznati košarkaški trener Vlade Đurović o situaciji u Partizanu nakon eliminacije iz Evrolige. Partizan je kolo pre kraja regularnog dela sezone u Evroligi saznao da neće igrati u plej-ofu (ili makar plej-inu) pošto je poražen na gostovanju Žalgirisu… »
Zvezda ispustila pobedu u Atini, prvak Evrope do pobede posle produžetka (video)

Zvezda ispustila pobedu u Atini, prvak Evrope do pobede posle produžetka (video)

Sportski žurnal 11.04.2025
Crvena zvezda u utorak gostuje Bajernu u Minhenu u plej-inu. PANATINAIKOS – CRVENA ZVEZDA 111:104 produžetak (23:26, 24:23, 30:28, 19:19, 15:8) Atina - Dvorana: OAKA altion. Gledalaca: 18.499. Sudije: Karlos Peruđa, Olegs Latiševs, Albeto Baenja… »
Sa ovakvim budžetom moraš da prođeš dalje: Vlade Đurović žestoko opleo po Partizanu!

Sa ovakvim budžetom moraš da prođeš dalje: Vlade Đurović žestoko opleo po Partizanu!

Hot sport 11.04.2025
Nakon poraza od Reala Madrida i eliminacije iz Evrolige, legendarni trener nije štedeo reči! Partizan je završio svoje učešće u Evroligi za sezonu 2024/25 porazom od Reala Madrida (91:89), čime je takmičenje okončao na 12. mestu sa skorom 16-18. Iako je… »
Đurovićev rezime Partizanove sezone: ''Neverovatne greške koje se samo Partizanu dešavaju''

Đurovićev rezime Partizanove sezone: ''Neverovatne greške koje se samo Partizanu dešavaju''

Sportske.net 11.04.2025
Sinoćnjim porazom od Reala u Beogradskoj areni, košem Edija Tavaresa u poslednjoj sekundi, Partizan je završio svoje ovosezonsko učešće u Evroligi. Crno-beli su u 34 kola ostvarili 16 pobeda i 18 poraza, plasirali su se tek na 12. mesto, jer ih je sinoć… »
Najbrojnija publika u Evropi – 315.359 gledalaca na 17 mečeva

Najbrojnija publika u Evropi – 315.359 gledalaca na 17 mečeva

Na 16 utakmica u Beogradskoj areni i jednoj u hali „Aleksandar Nikolić” prisustvovalo je tačno 315.359 gledalaca, odnosno 18.550 u proseku. Iako na parketu nisu izborili trofeje, na tribinama i te kako jesu. Posle priznanja Evrolige za najglasniju… »
Treću sezonu zaredom bez premca u Evroligi, Partizan gledalo 315.000 navijača!

Treću sezonu zaredom bez premca u Evroligi, Partizan gledalo 315.000 navijača!

Sportske.net 11.04.2025
Partizan je treći put zaredom najgledaniji tim u Evroligi sa više od 300 hiljada navijača koji su prošli Beogradskom arenom ove sezone, saopštio je klub na društvenim mrežama. "Crno-bele" je ove sezone u Beogradskoj areni pratilo ukupno 315.359 ljudi… »
"Grobari" opravdali očekivanja - broj 1 u Evroligi

"Grobari" opravdali očekivanja - broj 1 u Evroligi

B92 11.04.2025
Košarkaši Partizana su podbacili, ali navijači crno-belih su opet ispunili očekivanja. Dok su igrači razočarali opet zazevši tek 11. poziciju koja ne donosi ni plej-in, ne može se reći da im je u borbi za bolji plasman nedostajala podrška sa tribina… »
Partizan ostao bez plej-ofa Evrolige, ali se pohvalio posebnim rekordom: U ovome su crno-beli bez premca u Evropi

Partizan ostao bez plej-ofa Evrolige, ali se pohvalio posebnim rekordom: U ovome su crno-beli bez premca u Evropi

Nova 11.04.2025
Košarkaši Partizana porazom od Reala rezultatom 91:89 i tako okončaju na 12. mestu na tabeli sa skorom 16:18. Kako je i sam Željko Obradović istakao, ovo je neuspeh za klub, a crno-belima sada predstoji borba u ABA ligi i domaćoj ligi. Ipak, po jednom… »
Podatak za divljenje: Partizan tri sezone najgledaniji u Evroligi

Podatak za divljenje: Partizan tri sezone najgledaniji u Evroligi

Sport klub 11.04.2025
Partizan je treći put zaredom najgledaniji tim u Evroligi, pohvalio se beogradski klub na društvenim mrežama. Crno-bele je ove sezone u Beogradskoj areni pratilo ukupno 315.359 ljudi, što znači da je svakoj utakmici prosečno prisustvovalo 18.550… »
Bonga: Mi smo najbolji tim na svetu!

Bonga: Mi smo najbolji tim na svetu!

„Znamo kakvi treba da budemo da bismo osvojili ABA ligu”. Krilni centar Partizana Isak Bonga, uz Karlika Džonsa i Brendona Dejvisa, ostavio je upečatljiv utisak u porazu od Real Madrida u poslednjem kolu Evrolige. - Teška utakmica, posebno što je… »
Džons: Ubiše nas sitne greške!

Džons: Ubiše nas sitne greške!

„Mislim da u ovom frustrirajućem porazu ima i moje krivice”. Karliku Džonsu je teško pao sinoćni poraz od Real Madrida u poslednjem kolu Evrolige – 89:91. - Definitivno frustrirajući poraz. Mislim da u ovom porazu ima i moje krivice, jer sam napravio… »
Isak Bonga: „Za nas mi smo najbolji tim na svetu“ (video)

Isak Bonga: „Za nas mi smo najbolji tim na svetu“ (video)

Hot sport 11.04.2025
„Mi znamo kakvi treba da budemo da bismo osvojili ABA ligu“ U dramatičnoj završnici utakmice protiv Real Madrida, Partizan je poražen sa 91:89, ali je Isak Bonga bio jedno od svetlijih lica crno-belih u toj evroligaškoj večeri u Areni. Nemac je pokazao… »
Musa na vređanja grobara: Ponosan na ono što sam i odakle sam

Musa na vređanja grobara: Ponosan na ono što sam i odakle sam

Sport klub 11.04.2025
Prvotimac Reala odgovorio na prozivke navijača Partizana tokom meča u Areni. Partizan je sezonu u Evroligi završio porazom od Real Madrida u Areni, u dramatičnom finišu kad je u poslednjoj sekundi Tavareš pogodio koš za trijumf. Madriđanima je to donelo… »
Dve sekunde koje su oslikale Partizanovu sezonu VIDEO

Dve sekunde koje su oslikale Partizanovu sezonu VIDEO

B92 11.04.2025
Koš Edija Tavaresa maltene uz zvuk sirene za pobedu Reala protiv Partizana u poslednjem kolu regularnog dela ervoligaške sezone (89:91) bukvalno je oslikao kiompletnu sezonu crno-belih u Evropi. Još pre utakmice 34. kola se znalo – Partizan je i drugu… »
Karlik: "Želimo da osvojimo nešto"

Karlik: "Želimo da osvojimo nešto"

Sportske.net 11.04.2025
Košarkaši Real Madrida savladali su Partizan u Beogradu sa 91:89, u poslednjem 34. kolu Evrolige. Koš za pobedu postigao je Edi Tavares uz zvuk sirene. Partizan je imao dobijen meč, ali je pao zbog užasno loše odigranog finiša. Znali su crno-beli da ne… »
Bonga: "Ne može uvek da se pobedi, za nas mi smo najbolji na svetu!"

Bonga: "Ne može uvek da se pobedi, za nas mi smo najbolji na svetu!"

Sportske.net 11.04.2025
Košarkaši Partizana izgubili su juče na svom terenu u Beogradu od Real Madrida 89:91 (24:22, 22:26, 28:17, 15:26), u poslednjem, 34. kolu regularnog dela Evrolige. Jedan od zapaženijih pojedinaca u timu Željka Obradovića bio je i Isak Bonga koji je… »
Karlik Džons nakon poraza od reala: „Ova utakmica je ogledalo cele naše sezone…“ (video)

Karlik Džons nakon poraza od reala: „Ova utakmica je ogledalo cele naše sezone…“ (video)

Hot sport 11.04.2025
„Igramo dobro tokom cele utakmice i onda na kraju meča napravimo neke greške, koje nismo pravili u celom meču“ Partizan je uz zvuk sirene poražen od Real Madrida u izuzetno dramatičnoj završnici rezultatom 89:91 pogotkom Edija Tavareša. Karlik Džons… »
Džanan Musa odgovorio na vređanje grobara: Evo šta je poručio! (foto)

Džanan Musa odgovorio na vređanje grobara: Evo šta je poručio! (foto)

Hot sport 11.04.2025
Drugo poluvreme utakmice je bilo burno! Partizan je uz zvuk sirene poražen od Real Madrida u izuzetno dramatičnoj završnici rezultatom 89:91 pogotkom Edija Tavareša. Jedan od zapaženijih aktera meča bio je Džanan Musa, koji je meč završio sa 15 poena… »
FOTO Musa odgovorio na vređanje navijača Partizana: Oglasio se u ponoć, nije hteo da ćuti

FOTO Musa odgovorio na vređanje navijača Partizana: Oglasio se u ponoć, nije hteo da ćuti

Nova 11.04.2025
Džanan Musa, jedan od najboljih košarkaša Reala, odlučio je da odgovori navijačima Partizana na prozivke koje je slušao u toku susreta. Reprezentativac Bosne i Hercegovine je nedugo po završetku susreta odlučio da se oglasi na Instagramu. „Kraljevići“ su… »
"Musa Turčine"! Oglasio se košarkaš Real Madrida nakon prozivki navijača Partizana

"Musa Turčine"! Oglasio se košarkaš Real Madrida nakon prozivki navijača Partizana

Večernje novosti 11.04.2025
Košarkaši Partizana izgubili su na svom terenu u Beogradu od Real Madrida 89:91 (24:22, 22:26, 28:17, 15:26), u poslednjem, 34. kolu regularnog dela Evrolige. FOTO: M. Vukadinović Pobedu španskom timu doneo je Edi Tavares košem u poslednjoj sekundi, a… »
Neslavan oproštaj od evropske sezone

Neslavan oproštaj od evropske sezone

Politika 11.04.2025
Košarkaši Partizana pretrpeli su bolan poraz od Real Madrida u poslednjem kolu takmičenja rezultatom 91:89 (22:24, 26:22, 17:28, 26:15), Valter Tavares postigao koš za pobedu uz zvuk sirene. Košarkaši Partizana su ostvaili srce na terenu u poslednjoj… »
Tavares pogodio „sa Pirineja”

Tavares pogodio „sa Pirineja”

Džin sa Zelenortskih ostrva u poslednjim sekundama doneo trijumf Realu i pokvario finiš sezone ekipe iz Humske. PARTIZAN – REAL MADRID 89:91 (24:22. 22:26, 28:17, 15:26) Beograd - Dvorana: “Beogradska arena”. Gledalaca: 19.212. Sudije: Difala, Racis i… »
Tavares uz zvuk sirene srušio Partizan u „Areni“, crno-beli „prosuli“ pobedu na kraju Evrolige

Tavares uz zvuk sirene srušio Partizan u „Areni“, crno-beli „prosuli“ pobedu na kraju Evrolige

Danas 11.04.2025
Košarkaši Partizana poraženi su od Real Madrida rezultatom 91:89 u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige. Trijumf gostima doneo je Valter Tavares košem uz zvuk sirene. Crno-beli nisu imali takmičarski imperativ u duelu sa „kraljevskim klubom“, ali ih… »
Obradović posle 12. mesta Partizana u Evroligi: Odgovornost je uvek na trenerima

Obradović posle 12. mesta Partizana u Evroligi: Odgovornost je uvek na trenerima

Danas 10.04.2025
Trener Partizana Željko Obradović nije bio nezadovoljan izdanjem njegove ekipe u poratu od Real Madrida rezultatom 91:89. Crno-beli su poraženi u Beogradu košem Valtera Tavaresa uz zvuk sirene. – Igrači su imali veliku želju, iako nije bilo takmičarskog… »

Vesti dana »