Povezane vesti

Zirkzi: Nije (samo) Onana kriv, remi boli, ali pobedićemo Lion

Zirkzi: Nije (samo) Onana kriv, remi boli, ali pobedićemo Lion

Sport klub 11.04.2025
Fudbaler Mančester Junajteda Džošua Zirkzi stao je u odbranu svog saigrača, golmana Andrea Onane, koji se našao pod reflektorom javnosti zbog problematične izjave i potom lošeg izdanja prethodne sedmice. Onana se našao na udaru javnosti pošto je pred… »
Nemanja Matić je bio u pravu, Junajted ga odmah poslušao: Doneta odluka o velikom promašaju od 50 miliona evra

Nemanja Matić je bio u pravu, Junajted ga odmah poslušao: Doneta odluka o velikom promašaju od 50 miliona evra

Mondo 11.04.2025
Andre Onana postaje rezerva u Mančester junajtedu nakon kikseva protiv Liona. Golman Mančester junajteda Andre Onana mogao bi da izgubi mesto u timu posle kikseva u Ligi Evrope protiv Liona. "Ruben Amorim razmatra da stavi Andrea Onanu na klupu za… »
Amorim branio Onanu od Matića

Amorim branio Onanu od Matića

Sportske.net 11.04.2025
Fudbaleri Mančester junajteda i Olimpk Liona odigrali su nerešeno 2:2 u četvrtfinalu Lige Evrope uz katastrofalno izdanje golmana Junajteda Andrea Onane. Pogotovo je Onana bio loš kod prvog primljenog gola, jer je do vodstva Liona došlo zahvaljujući… »
Nemanja Matić pecnuo onanu: Srpski veznjak se oglasio putem Instagrama nakon novih kikseva golmana Junajteda! (foto) (video)

Nemanja Matić pecnuo onanu: Srpski veznjak se oglasio putem Instagrama nakon novih kikseva golmana Junajteda! (foto) (video)

Hot sport 11.04.2025
Onana je bio direktan krivac za oba gola koje je primio engleski tim! Novi kiks čuvara mreže Mančester junajteda dodatno je rasplamsao raspravu koja je prethodnih nedelja obeležila odnose među bivšim i sadašnjim fudbalerima engleskog velikana — Nemanjom… »
Matić se pohvalio na Instagramu i "doskočio" Onani posle utakmice!

Matić se pohvalio na Instagramu i "doskočio" Onani posle utakmice!

Sportske.net 11.04.2025
Fudbaleri Liona i Mančester Junajteda odigrali su juče u Lionu nerešeno 2:2, u prvom meču četvrtfinala Lige Evropa. Poveo je Lion golom Tijaga Almade u 26. minutu, a Junajted je preokrenuo pogocima Leni Joro u petom minutu nadoknade poluvremena i Džošua… »
Nije Matić lud - Amorim brani neodbranjivo VIDEO

Nije Matić lud - Amorim brani neodbranjivo VIDEO

B92 11.04.2025
Menadžer Mančester junajteda Ruben Amorim odgovorio je na kritike upućene Andreu Onani. Onana je kiksnuo i na meču protiv Liona u četvrtfinalu Lige Evrope, pošto je kod vodećeg gola rivala loše procenio loptu Tijaga Almade, pre nego što je ona završila u… »
Amorim o Onani: Ja sam napravio više grešaka, dešava se

Amorim o Onani: Ja sam napravio više grešaka, dešava se

Sport klub 11.04.2025
Mančester junajted je u poslednjim trenucima utakmice ostao bez pobede nad Lionom, a ponovo je veliku grešku napravio Andre Onana. Izgleda da je Nemanja Matić bio potpuno u pravu. Onana je kod prvog gola francuske ekipe direktan krivac, pa su ponovo… »

Vesti dana »