Povezane vesti
"Imam kriv nos i male grudi, ali sam ribetina" Poznata pevačica priznala da su je prozivali da treba da se operiše
Kurir 11.04.2025
Pevačica Milena Ćeranić je otkrila da su joj mnogi savetovali da operiše nos, ali ona nije želela da podlegne trendovima, jer kako kaže, zadovoljna je svojim izgledom i ništa na sebi ne bi menjala. Pevačica odbija da podlegne trendu i da se operiše kao… »
"Imam kriv nos i male grudi, ali sam ribetina": Poznata pevačica priznala da su je prozivali da treba da se operiše: "nikada…
Blic 11.04.2025
Pevačica Milena Ćeranić je otkrila da su joj mnogi savetovali da operiše nos, ali ona nije želela da podlegne trendovima, jer kako kaže, zadovoljna je svojim izgledom i ništa na sebi ne bi menjala. Pevačica odbija da podlegne trendu i da se operiše kao… »
Vesti dana »
Student Hodžić kaže da je udaren s leđa u potiljak u Novom Sadu, opisao šta se dogodilo - objavljen i snimak incidenta
Insajder pre 3 satajoš 1 povezana
"Sačuvaćemo Maticu srpsku!" Vučević o događajima ispred SNP u Novom Sadu: "Šačica ekstremista želi da određuje ko može, a ko ne može da dođe"
Blic pre 8 satijoš 6 povezanih
Gastoz došao sa misterioznom devojkom Poznati se sjatili kod Nadice Ademov: Voditeljka ima bezobrazan dekolte, a tek da vidite poklon od Kaće i Gobelje (video)
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana
"Postoje snimci sa sigurnosnih kamera" Baka Prase otkrio detalje slučaja nakon što mu je zapaljen auto od 500.000 evra: "Ako imaš neki problem, sedneš sa mnom i rešiš ga"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Novinar o napadu na studente: Čini mi se da su samo čekali priliku da ih napadnu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana