Повезане вести

Џанан Муса о увредама навијача Партизана: “Поносан на оно што сам и одакле сам, Елхамдулиллах”

Џанан Муса о увредама навијача Партизана: “Поносан на оно што сам и одакле сам, Елхамдулиллах”

Данас 11.04.2025
Кошаркаши мадридског Реала су у неизвесној завршници савладали Партизан у Београду резултатом 91:89. Најефикаснији у победничком тиму је био Џанан Муса. Крилни кошаркаш из Босне и Херцеговине је током меча у “Арени” био на мети… »
Муса одговорио навијачима Партизана

Муса одговорио навијачима Партизана

Спортске.нет 11.04.2025
Није Џанан Муса међу омиљеним играчима навијачима Партизана још од топ8 серије са Реал Мадридом пре три годне. Непријатан дочек имао је у "Београдској арени". У неком моменту меча 34. кола Евролиге навијачи су скандирали… »
Муси викали у Арени, он се одмах огласио: Једном реченицом одговорио Гробарима

Муси викали у Арени, он се одмах огласио: Једном реченицом одговорио Гробарима

Мондо 11.04.2025
Џанан Муса је после узвика који су му упућени са трибина у "Арени" на мечу са Партизаном имао кратку поруку. Кошаркаши Партизана поражени су у последњем колу Евролиге од Реал Мадрида, а одмах након меча огласио се Џанан Муса… »
Муса се јавио после меча Партизан - Реал и одговорио Гробарима на прозивке: Ехамдуллилах...

Муса се јавио после меча Партизан - Реал и одговорио Гробарима на прозивке: Ехамдуллилах...

Телеграф 11.04.2025
Кошаркаш Реала Џанан Муса био је на мети навијача Партизана, током утакмице ова два тима у оквиру последњег кола лигашког дела Евролиге у четвртак вече у Београду! Реал је победио поенима Валтерса Тавареса у последњој секунди… »

Вести дана »