Povezane vesti

Džanan Musa o uvredama navijača Partizana: “Ponosan na ono što sam i odakle sam, Elhamdulillah”

Džanan Musa o uvredama navijača Partizana: “Ponosan na ono što sam i odakle sam, Elhamdulillah”

Danas 11.04.2025
Košarkaši madridskog Reala su u neizvesnoj završnici savladali Partizan u Beogradu rezultatom 91:89. Najefikasniji u pobedničkom timu je bio Džanan Musa. Krilni košarkaš iz Bosne i Hercegovine je tokom meča u “Areni” bio na meti navijača Partizana, pa je… »
Musa odgovorio navijačima Partizana

Musa odgovorio navijačima Partizana

Sportske.net 11.04.2025
Nije Džanan Musa među omiljenim igračima navijačima Partizana još od top8 serije sa Real Madridom pre tri godne. Neprijatan doček imao je u "Beogradskoj areni". U nekom momentu meča 34. kola Evrolige navijači su skandirali reprezentativcu Bosne i… »
Musi vikali u Areni, on se odmah oglasio: Jednom rečenicom odgovorio Grobarima

Musi vikali u Areni, on se odmah oglasio: Jednom rečenicom odgovorio Grobarima

Mondo 11.04.2025
Džanan Musa je posle uzvika koji su mu upućeni sa tribina u "Areni" na meču sa Partizanom imao kratku poruku. Košarkaši Partizana poraženi su u poslednjem kolu Evrolige od Real Madrida, a odmah nakon meča oglasio se Džanan Musa. Nekadašnji NBA bek dobro… »
Musa se javio posle meča Partizan - Real i odgovorio Grobarima na prozivke: Ehamdullilah...

Musa se javio posle meča Partizan - Real i odgovorio Grobarima na prozivke: Ehamdullilah...

Telegraf 11.04.2025
Košarkaš Reala Džanan Musa bio je na meti navijača Partizana, tokom utakmice ova dva tima u okviru poslednjeg kola ligaškog dela Evrolige u četvrtak veče u Beogradu! Real je pobedio poenima Valtersa Tavaresa u poslednjoj sekundi (91:89), Musa je imao 15… »

Vesti dana »