Povezane vesti
Tavares: Mislili možda će lopta drugom u ruke
Sportski žurnal 11.04.2025
Srećan sam što sam uspeo da pogodim za pobedu. Centar Real Madrida Valter Tavares je nakratko posle utakmice novinarima pojašnjavao poslednji napad, šut u poslednjim sekundama za pobedu nad Partizanom. - Bilo je sjajno, igrali su dobro. Možda su mislili… »
„Bio sam frustriran“: Heroj Reala otkrio kako su prevarili Partizan u poslednjoj akciji
Nova 11.04.2025
Košarkaši Partizana su doživeli poraz na oproštaju od Evrolige pred svojim navijačima rezultatom 91:89, a meč je rešio Valter Tavrez poenima uz zvuk sirene. Realu je pobeda značila u borbi za plasman u plej-of i što bolju poziciju pred doigravanje, svoje… »
Vesti dana »
Evo koliko je zaradila Elena Ribakina osvajanjem US Opena: Od ove cifre se može zavrteti u glavi!
Telegraf pre 18 minutajoš 7 povezanih
Protest u Nišu zbog odbijanja opštinskih overivača da overavaju potpise za Studentsku listu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Izgubio kontrolu nad "golfom", sleteo s puta i udario u stablo: Detalji nesreće u Rožajama u kojoj je stradao mladić (23), devojka povređena
Kurir pre 39 minutajoš 1 povezana
"Šest meseci sam bio odvojen od kuće i ćerke": Emotivan govor Darka Stošića u Zagrebu
Mondo pre 18 minutajoš 4 povezane