Povezane vesti
Bez vode deo Sremskih Karlovaca
Radio 021 11.04.2025
Bez vode je ostao deo Sremskih Karlovaca. Do 14 sati je Ulica Jovana Grosa. Razlog su radovi na sanaciji havarije. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, kažu u "Vodovodu".… »
Deo Sremskih Karlovaca bez vode
RTV 11.04.2025
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Ulica Jovana Grosa u Sremskim Karlovcima, saopštilo je JKP "Vodovod i kanalizacija". Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Havarija na cevima! Ulica u Sremskim Karlovcima privremeno bez vode
Dnevnik 11.04.2025
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Ulica Jovana Grosa u Sremskim Karlovcima. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, javljaju iz JKP Vodovod i… »
Ulica u Sremskim Karlovcima bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 11.04.2025
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Ulica Jovana Grosa u Sremskim Karlovcima. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »
Prve reči Đokovića nakon ispadanja: „Celo telo je počelo da mi se urušava, prezirao sam svaki trenutak na terenu!“
Hot sport pre 4 minutajoš 88 povezanih
DANAS DO 36 STEPENI, A ONDA STIŽE PROMENA: Sremska Mitrovica pod narandžastim meteoalarmom, evo kakvo nas vreme čeka narednih dana
Ozon pre 39 minutajoš 16 povezanih
Više od 900 ljudi poginulo u poplavama u Nepalu i na Tibetu, najmanje 4.700 se vodi kao nestalo
Nedeljnik pre 29 minutajoš 15 povezanih
RTS: Nepristupačan teren i dalje otežava gašenje požara na Stolovima, noć u Deliblatskoj peščari protekla mirno
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih
U Skupštini danas glasanje o 59 tačaka dnevnog reda, među kojima je i predlog rebalansa budžeta
RTV pre 2 satajoš 7 povezanih