Povezane vesti
Jovo Bakić: Autoritarni režimi su najrepresivniji pred pad, Vučić pokušava da nas zastraši
Radio 021 11.04.2025
Sociolog Jovo Bakić izjavio je da su autoritarni režimi "najrepresivniji pred sam pad". On je naveo da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "sada pokušava - jer različite lagarije sve manje imaju uticaja na društvo, odnosno u od nas otetoj republici - da… »
Bakić: Autoritarni režimi su najrepresivniji pred pad, Vučić pokušava da nas zastraši
Beta 11.04.2025
Sociolog Jovo Bakić izjavio je danas da su autoritarni režimi "najrepresivniji pred sam pad", navodeći da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "sada pokušava - jer različite lagarije sve manje imaju uticaja na društvo, odnosno u od nas otetoj republici -… »
Bakić: Autoritarni režimi su najrepresivniji pred pad, Vučić pokušava da nas zastraši
Radio sto plus 11.04.2025
“Međutim, čim na toj klackalici između manipulacije i sile više pribegavate sili, vi zapravo priznajete da ste poraženi”, rekao je Bakić za list Danas. Prema njegovim rečima, Vučić “ne zna šta radi i nije problem što on ne zna šta radi da nije na… »
Novi magazin 11.04.2025
Sociolog Jovo Bakić izjavio je danas da su autoritarni režimi "najrepresivniji pred sam pad", navodeći da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "sada pokušava - jer različite lagarije sve manje imaju uticaja na društvo, odnosno u od nas otetoj republici -… »
Bakić: Autoritarni režimi najrepresivniji pred sam pad – Vučić „glumi ludilo“
N1 Info 11.04.2025
Vesti dana »
Skupština usvojila zakon o pomoći građanima: Počinje isplata od 6.000 do 35.000 dinara
NIN pre 3 satajoš 70 povezanih
SPS potvrdio isključenje Branka Ružića: "Kontinuirano kršio Statut i naneo ogromnu političku štetu partiji"
Insajder pre 54 minutajoš 36 povezanih
Državljanin Rusije osumnjičen za trostruko ubistvo na strelištu u Danilovgradu, objavljena i fotografija vozila kojim je pobegao
N1 Info pre 23 minutajoš 51 povezana
Predstavio se kao taksista, pa ih oteo i držao vezane na tavanu! Saslušani muškarci osumnjičeni za otmicu u Beogradu: Tukli ih i pretili ubistvom, pa tražili po 10.000 evra za otkup
Blic pre 2 satajoš 37 povezanih
Pojačane kontrole saobraćaja oko osnovnih škola u Nišu i okolini
Medijska kutija pre 2 satajoš 49 povezanih