Povezane vesti
Jovo Bakić: Autoritarni režimi su najrepresivniji pred pad, Vučić pokušava da nas zastraši
Radio 021 11.04.2025
Sociolog Jovo Bakić izjavio je da su autoritarni režimi "najrepresivniji pred sam pad". On je naveo da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "sada pokušava - jer različite lagarije sve manje imaju uticaja na društvo, odnosno u od nas otetoj republici - da… »
Bakić: Autoritarni režimi su najrepresivniji pred pad, Vučić pokušava da nas zastraši
Beta 11.04.2025
Sociolog Jovo Bakić izjavio je danas da su autoritarni režimi "najrepresivniji pred sam pad", navodeći da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "sada pokušava - jer različite lagarije sve manje imaju uticaja na društvo, odnosno u od nas otetoj republici -… »
Bakić: Autoritarni režimi su najrepresivniji pred pad, Vučić pokušava da nas zastraši
Radio sto plus 11.04.2025
“Međutim, čim na toj klackalici između manipulacije i sile više pribegavate sili, vi zapravo priznajete da ste poraženi”, rekao je Bakić za list Danas. Prema njegovim rečima, Vučić “ne zna šta radi i nije problem što on ne zna šta radi da nije na… »
Novi magazin 11.04.2025
Sociolog Jovo Bakić izjavio je danas da su autoritarni režimi "najrepresivniji pred sam pad", navodeći da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "sada pokušava - jer različite lagarije sve manje imaju uticaja na društvo, odnosno u od nas otetoj republici -… »
Bakić: Autoritarni režimi najrepresivniji pred sam pad – Vučić „glumi ludilo“
N1 Info 11.04.2025
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 49 povezanih
"Zlatko, kupi mi sok": Vučić u kampanji - pred kamerama i jede i "eksira", a šta studenti rade dok čekaju raspisivanje izbora
N1 Info pre 24 minutajoš 17 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 90 povezanih
AMSS: U vozilima ne ostavljajte ništa što od vrućine može da eksplodira i zapali se
Beta pre 2 satajoš 36 povezanih
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 36 povezanih