Povezane vesti
Jovo Bakić: Autoritarni režimi su najrepresivniji pred pad, Vučić pokušava da nas zastraši
Radio 021 11.04.2025
Sociolog Jovo Bakić izjavio je da su autoritarni režimi "najrepresivniji pred sam pad". On je naveo da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "sada pokušava - jer različite lagarije sve manje imaju uticaja na društvo, odnosno u od nas otetoj republici - da… »
Bakić: Autoritarni režimi su najrepresivniji pred pad, Vučić pokušava da nas zastraši
Beta 11.04.2025
Sociolog Jovo Bakić izjavio je danas da su autoritarni režimi "najrepresivniji pred sam pad", navodeći da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "sada pokušava - jer različite lagarije sve manje imaju uticaja na društvo, odnosno u od nas otetoj republici -… »
Bakić: Autoritarni režimi su najrepresivniji pred pad, Vučić pokušava da nas zastraši
Radio sto plus 11.04.2025
“Međutim, čim na toj klackalici između manipulacije i sile više pribegavate sili, vi zapravo priznajete da ste poraženi”, rekao je Bakić za list Danas. Prema njegovim rečima, Vučić “ne zna šta radi i nije problem što on ne zna šta radi da nije na… »
Novi magazin 11.04.2025
Sociolog Jovo Bakić izjavio je danas da su autoritarni režimi "najrepresivniji pred sam pad", navodeći da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "sada pokušava - jer različite lagarije sve manje imaju uticaja na društvo, odnosno u od nas otetoj republici -… »
Bakić: Autoritarni režimi najrepresivniji pred sam pad – Vučić „glumi ludilo“
N1 Info 11.04.2025
Vesti dana »

U Srbiji danas nestabilno vreme, izdato upozorenje: Kiša i pljuskovi sa grmljavinom
Danas pre 1 satjoš 33 povezane

Finale Evrobasketa 2025: Nemačka i Turska za zlato, Grčka i Finska za bronzu
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 17 povezanih

"Mali deo traktora je nebitan": Ministar Glamočić o najavljenom protestu poljoprivrednika u Novom Sadu
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih

MUP: Na skupovima građana protiv blokada više od 144.000 građana, najviše na Voždovcu
Glas Zaječara pre 3 satajoš 8 povezanih

Mojsilović: Ne zastrašujemo građane i ne pretimo susedima vojnom paradom
Beta pre 36 minutajoš 9 povezanih