Повезане вести
Јово Бакић: Ауторитарни режими су најрепресивнији пред пад, Вучић покушава да нас застраши
Радио 021 11.04.2025
Социолог Јово Бакић изјавио је да су ауторитарни режими "најрепресивнији пред сам пад". Он је навео да председник Србије Александар Вучић "сада покушава - јер различите лагарије све мање имају утицаја на друштво, односно у од… »
Бакић: Ауторитарни режими су најрепресивнији пред пад, Вучић покушава да нас застраши
Бета 11.04.2025
Социолог Јово Бакић изјавио је данас да су ауторитарни режими "најрепресивнији пред сам пад", наводећи да председник Србије Александар Вучић "сада покушава - јер различите лагарије све мање имају утицаја на друштво, односно у од… »
Бакић: Ауторитарни режими су најрепресивнији пред пад, Вучић покушава да нас застраши
Радио сто плус 11.04.2025
“Међутим, чим на тој клацкалици између манипулације и силе више прибегавате сили, ви заправо признајете да сте поражени”, рекао је Бакић за лист Данас. Према његовим речима, Вучић “не зна шта ради и није проблем што он не зна… »
Нови магазин 11.04.2025
Социолог Јово Бакић изјавио је данас да су ауторитарни режими "најрепресивнији пред сам пад", наводећи да председник Србије Александар Вучић "сада покушава - јер различите лагарије све мање имају утицаја на друштво, односно у од… »
Бакић: Ауторитарни режими најрепресивнији пред сам пад – Вучић „глуми лудило“
Н1 Инфо 11.04.2025
Вести дана »
Украјина ће бити осакаћена трамповим планом: Америка признаје Крим, Доњецк и Луганск! У Херсону и Запорожју фронт се замрзава дуж линије контакта!
Курир пре 10 минутајош 3 повезане
У Бугарској и још четири земље ухапшено 35 илегалних трговаца старинама вредности 100 милиона евра
Бета пре 2 сатајош 1 повезана
Генерални директор Београдских електрана: Спремни смо на сваку ситуацију, имамо довољно мазута
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Студенти Државног универзитета у Новом Пазару: Доста је било страха, изађите на улице
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Јану зауставила полиција, а она шокирала признањем: "Попила сам чашицу ракије после емисије и села за волан"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана