Povezane vesti
Milica Gardašević na pripremama na Kritu: Glavni cilj Svetsko prvenstvo u Tokiju
Dnevnik 11.04.2025
Srpska rekorderka u skoku udalj, Milica Gardašević, nalazi se na pripremama u grčkom gradu Agios Nikolaos na Kritu, gde zajedno sa kolegama iz balkanskog regiona odrađuje bazu za letnji deo sezone. – Ambijent je odličan, društvo mi prave kolege skakači… »
Srpska atletičarka se na Kritu sprema za letnji deo sezone
B92 11.04.2025
Srpska rekorderka u skoku udalj, Milica Gardašević, nalazi se na pripremama u grčkom gradu Ajos Nikolaos na Kritu, gde zajedno sa kolegama iz balkanskog regiona odrađuje bazu za letnji deo sezone. "Ambijent je odličan, društvo mi prave kolege skakači iz… »
Vesti dana »

FBI istražuje pucnjavu u katoličkoj školi u Mineapolisu kao čin terorizma, objavljen identitet napadača
Euronews pre 13 minutajoš 30 povezanih

Napeto ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, okupljeni pokušali da uđu, policija ih potisnula, dekan kaže: Ugrožena bezbednost prisutnih u zgradi
Blic pre 3 minutajoš 51 povezana

„Nova“ piše: Kako je režim pretvorio Srbiju u sigurnu kuću za prognane tajkune i ratne profitere
Nova pre 18 minutajoš 28 povezanih

"Pre svega, imam jedan zahtev od vas": Svetislav Pešić konferenciju počeo molbom za voditelja u sali
Mondo pre 13 minutajoš 31 povezana