Povezane vesti

"Blago Merlin Monro, umrla je lepa i mlada": Folkerka (71) šokirala bizarnom izjavom - Ne želi da se pojavljuje u javnosti…

"Blago Merlin Monro, umrla je lepa i mlada": Folkerka (71) šokirala bizarnom izjavom - Ne želi da se pojavljuje u javnosti…

Blic 11.04.2025
Folk pevačica Nada Topčagić (71) rekla je da zbog starenja ne želi da se pojavljuje previše u javnosti. Nada Topčagić šokirala je sve izjavom da je Merlin Monro srećnica što je umrla mlada. - Znači ne mogu da se pojavljujem, ja neću da se pojavljujem… »
"Blago njoj, umrla je mlada i lepa" Hit izjava Nade Topčagić o najlepšoj ženi na svetu: Uvek sam govorila da je u pravu, kad…

"Blago njoj, umrla je mlada i lepa" Hit izjava Nade Topčagić o najlepšoj ženi na svetu: Uvek sam govorila da je u pravu, kad…

Kurir 11.04.2025
Nada Topčagić godinama unazad na malim ekranima se pojavljuje samo kada baš mora. Kako je i sama rekla ne želi više da se pojavljuje u javnosti, a razlog je prirodna stvar - starenje. Pevačica je nedavno i šokirala sve izjavom da je Merlin Monro srećnica… »

Vesti dana »