Povezane vesti
"Pomogli su mi da uradim zube" Rada Manojlović o Saši Popoviću i Breni: Ovako je tada izgledala, a ova pevačica čim ju je…
Kurir 11.04.2025
Pevačica Rada Manojlović neretko je isticala koliko je zahvalna Saši Popoviću, koji joj je promenio život nakon ulaska u "Grand". Ona se sada osvrnula na sve što je Popović uradio za nju. - Više puta sam to napominjala i neko sam ko je zahvalan, i to ne… »
"Pomogli su mi da uradim zube": Rada Manojlović o Saši Popoviću i Breni: Ovako je tada izgledala, a ova pevačica čim ju je…
Blic 11.04.2025
Pevačica Rada Manojlović neretko je isticala koliko je zahvalna Saši Popoviću, koji joj je promenio život nakon ulaska u "Grand". Ona se sada osvrnula na sve što je Popović uradio za nju. - Više puta sam to napominjala i neko sam ko je zahvalan, i to ne… »
Vesti dana »
Kamiondžije blokirale neke granice na Balkanu: 'Tretiraju nas kao kriminalce'
BBC News pre 50 minutajoš 57 povezanih
PKS traži sistemsko i hitno rešenje za trajanje boravka profesionalnih vozača u zemljama Šengena
Forbes pre 30 minutajoš 23 povezane
Sneg već danas! Najnovija prognoza RHMZ: Nova tura padavina, ovde će sručiti čak 40 mm kiše, evo kada sve kreće
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
Azijska tržišta: Nervozna trgovina, geopolitičke brige drže investitore na oprezu
SEEbiz pre 2 satajoš 33 povezane