Povezane vesti
"Pomogli su mi da uradim zube" Rada Manojlović o Saši Popoviću i Breni: Ovako je tada izgledala, a ova pevačica čim ju je…
Kurir 11.04.2025
Pevačica Rada Manojlović neretko je isticala koliko je zahvalna Saši Popoviću, koji joj je promenio život nakon ulaska u "Grand". Ona se sada osvrnula na sve što je Popović uradio za nju. - Više puta sam to napominjala i neko sam ko je zahvalan, i to ne… »
"Pomogli su mi da uradim zube": Rada Manojlović o Saši Popoviću i Breni: Ovako je tada izgledala, a ova pevačica čim ju je…
Blic 11.04.2025
Pevačica Rada Manojlović neretko je isticala koliko je zahvalna Saši Popoviću, koji joj je promenio život nakon ulaska u "Grand". Ona se sada osvrnula na sve što je Popović uradio za nju. - Više puta sam to napominjala i neko sam ko je zahvalan, i to ne… »
Vesti dana »

Uhapšen Kruševljanin zbog pokušaja ubistva, povređeni muškarac stabilno nakon operacije
Glas juga pre 44 minutajoš 50 povezanih

"Gurali su, udarali i napadali policajce": Dačić o incidentu na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu: "Policija je došla na poziv dekana"
Blic pre 2 satajoš 33 povezane

(Mape) lovac na superćelije otkriva gde stižu nepogode: Beograd moguća meta, evo gde će još pasti puno kiše
Blic pre 49 minutajoš 42 povezane