Povezane vesti

Film Kirila Srebrenikova "Nestanak Jozefa Mengelea" u glavnoj selekciji festivala u Kanu

Film Kirila Srebrenikova "Nestanak Jozefa Mengelea" u glavnoj selekciji festivala u Kanu

Radio 021 pre 21 dana
Novi film Kirila Serebrenikova "Nestanak Jozefa Mengelea" uvršten je u takmičarsku selekciju filmskog festivala u Kanu. "Nije da nisam očekivao da ćemo biti u glavnom programu Kana i da nam je to bio plan od početka ali to nikada i ni za koga nije… »
„Od svih producenata, jedino sam ja sve vreme bio na snimanju“: Đukelić otkriva sve o filmu Serebrenikova o Mengeleu…

„Od svih producenata, jedino sam ja sve vreme bio na snimanju“: Đukelić otkriva sve o filmu Serebrenikova o Mengeleu…

Nova pre 21 dana
Jedan od filmova koji je uvršten u zvaničnu selekciju predstojećeg Kanskog festivala jeste i novo ostvarenje Kirila Serebenikova "Nestanak Jozefa Mengelea", a jedan od koproducenata ovog naslova je srpski reditelj i producent Miloš Đukelić… »
Srbija će imati predstavnika na Kanskom festivalu

Srbija će imati predstavnika na Kanskom festivalu

Telegraf pre 21 dana
Srbija će imati svog predstavnika u zvaničnoj selekciji ovogodišnjeg Kanskog filmskog festivala. Miloš Đukelić i Red produkcija su koproducenti novog filma Kirila Serebrenikova “Nestanak Jozefa Mengelea”, koji je upravo izabran za prestižnu… »

Vesti dana »