Повезане вести

„Три пута сам победио Ердогана“: Ухапшени градоначелник Истанбула на саслушању због наводних претњи јавном тужиоцу

„Три пута сам победио Ердогана“: Ухапшени градоначелник Истанбула на саслушању због наводних претњи јавном тужиоцу

Данас 11.04.2025
Притворени градоначелник Истанбула Екрем Имамоглу био је данас на саслушању у оквиру једног од судских поступака који се воде против њега Имамоглуа (53) у том поступку гоне због наводних претњи јавном тужиоцу. Оптужба… »
Ухапшени градоначелник Истанбула на саслушању због наводних претњи јавном тужиоцу

Ухапшени градоначелник Истанбула на саслушању због наводних претњи јавном тужиоцу

Нови магазин 11.04.2025
Притворени градоначелник Истанбула Екрем Имамоглу био је данас на саслушању у оквиру једног од судских поступака који се воде против њега. Имамоглуа (53) у том поступку гоне због наводних претњи јавном тужиоцу. Оптужба… »
Ердоганов противник на удару у затвору: Гоне га због још једне ствари, ево колико му година прети иза решетака (фото)

Ердоганов противник на удару у затвору: Гоне га због још једне ствари, ево колико му година прети иза решетака (фото)

Курир 11.04.2025
Притворени градоначелник Истанбула Екрем Имамоглу (53) био је данас на саслушању у оквиру једног од судских поступака који се воде против њега. Имамоглуа у том поступку гоне због наводних претњи јавном тужиоцу. Оптужба… »
Саслушан Ердоганов највећи противник: Шта је Екрем Имамоглу рекао на суду?

Саслушан Ердоганов највећи противник: Шта је Екрем Имамоглу рекао на суду?

Телеграф 11.04.2025
Градоначелник Истанбула Екрем Имамоглу данас је на саслушању у суду негирао оптужбе да је вређао и застрашивао главног тужиоца Истанбула Акина Гурлека. ''Овде сам јер сам победио на три избора у Истанбулу, граду за који су рекли… »

Бета 11.04.2025
Притворени градоначелник Истанбула Екрем Имамоглу био је данас на саслушању у оквиру једног од судских поступака који се воде против њега. Имамоглуа (53) у том поступку гоне због наводних претњи јавном тужиоцу. Оптужба… »

Радио сто плус 11.04.2025
Имамоглуа (53) у том поступку гоне због наводних претњи јавном тужиоцу. Оптужба произилази из тога што је 20. јануара критиковао главног јавног тужиоца Истанбула Акина Гурлека због кривичних поступака покренутих против других… »
Екрем Имамоглу данас на саслушању због наводног вређања тужиоца

Екрем Имамоглу данас на саслушању због наводног вређања тужиоца

НИН 11.04.2025
Градоначелник Истанбула Екрем Имамоглу, главни ривал турског председника Реџепа Тајипа Ердогана, данас ће се појавити пред судом први пут откако је ухапшен прошлог месеца, због оптужбе за вређање тужиоца. Саслушање ц́е се… »

Вести дана »