Povezane vesti
Ovaj potez govori sve: Da li je ovo novi Haris DŽinović?
Večernje novosti 11.04.2025
MIŠO Banjac, nekadašnji član "Jet Set" benda, prošle godine napravio je veliki iskorak, a sada je publiku iznenadio svojim izvođenjem dobro poznate numere. Foto: Bojan Stevanović U pitanju je "Nevolja moja", koju u originalu izvodi Haris Džinović, a Mišo… »
Da li je ovo novi Haris Džinović? Ova pesma govori sve (video)
Kurir 11.04.2025
Mišo Banjac, nekadašnji član Jet Set benda, prošle godine napravio je veliki iskorak, otpočevši solo karijeru pesmama "Bilo je za pamćenje", "Drugovi i kumovi" i "Voli me do boli", a sada je publiku iznenadio svojim izvođenjem dobro poznate numere. U… »
Da li je ovo novi Haris Džinović? Ova pesma govori sve VIDEO
Nova 11.04.2025
Mišo Banjac, nekadašnji član Jet Set benda, prošle godine napravio je veliki iskorak, otpočevši solo karijeru pesmama "Bilo je za pamćenje", "Drugovi i kumovi" i "Voli me do boli", a sada je publiku iznenadio svojim izvođenjem dobro poznate numere. U… »
Vesti dana »
Umalo najveće iznenađenje Mundijala: Argentina posle produžetaka pobedila Zelenortska Ostrva
Nedeljnik pre 1 satjoš 12 povezanih
Stefan Cekić je ovogodišnji pobednik Pinkovih zvezda! Delirijum na bini, u njegove ruke ide 30.000 evra
Telegraf pre 2 satajoš 8 povezanih
Australijanci nisu razočarani posle eliminacije: Mabil ponosan na postignuto na SP
Kurir pre 25 minutajoš 6 povezanih
FOTO: Rumljani mučili i ubili muškarca iz Stare Pazove, a potom ga zakopali u dvorištu porodične kuće
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za subotu 4. jul: Pretežno sunčano, temperatura niža od 30 stepeni
Nova pre 4 satijoš 1 povezana