Povezane vesti
Od namirnica najviše poskupeli kafa, čaj i kakao, inflacija u martu 4,4 odsto
Novi magazin pre 22 dana
Potrošačke cene u martu 2025. godine, u poređenju sa istim mesecom prethodne godine, povećane su za 4,4 odsto, objavio je Republički zavod za statistiku. Među namirnicama koje su najviše poskupele su kafa, čaj i kakao sa međugodišnjim rastom… »
Zarada veća od prosečne potrošačke korpe, prvi put u istoriji zemlje: Ovo su nam bili parametri
Blic pre 22 dana
U Srbiji je u decembru 2024. godine, prvi put u istoriji zemlje, prosečna neto zarade premašila vrednost prosečne potrošočke korpe. Tako bar pokazuje bilten Makroekonomske analize i trendovi(MAT) iz koga se može videti da je prosečna zarada bez… »
Nastavlja se trend rasta Prosečna neto plata u Srbiji veća od prosečne potrošačke korpe
Dnevnik pre 22 dana
BEOGRAD: Prosečna neto plata u Srbiji u decembru prošle godine prvi put je nadmašila prosečnu potrošačku korpu a taj trend nastavljen je i u januaru ove godine, pokazuju podaci Ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine o potrošačkoj korpi i… »
Vesti dana »

"Znajući: Njega..." Siniša Mali o mogućem Vučićevom odlasku u Moskvu povodom Dana pobede: U jedno sam siguran
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Rod Blagojević: Sastao sam se juče sa Vučićem, ali je počeo da se oseća loše i morao je da ode ranije
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Poslanik NPS-a: Nisam bio član radikala, neko je „upregao“ botove po mrežama da uruši jedinstvo
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

"Odlazim na kraju godine" Povlači se Voren Bafet (94): Mislim da je došlo vreme
Blic pre 2 satajoš 1 povezana