Povezane vesti
"Tata me podržao da stavim slikone": Pevačica trpela uvrede zbog izgleda, a danas izgleda kao avion: "Zvali su me klempava…
Blic 11.04.2025
Pevačica Katarina Grujić dosta je promenila fizički izgled otkako se pojavila u javnosti, a otvoreno je govorila o operacijama. Kaća Grujić je istakla da je bila puna kompleksa, te da je odmah nakon punoletstva odlučila da ode na estetske korekcije. -… »
"Tata me je podržao da stavim silikone" Kaća Grujić uvećala grudi sa 19 godina, pa otvoreno pričala o promeni izgleda: Zvali…
Kurir 11.04.2025
Pevačica Katarina Grujić dosta je promenila fizički izgled otkako se pojavila u javnosti, a otvoreno je govorila o operacijama. - Zvali su me klempava, a drugi nadimak mi je bio daska. Bila sam ravna kao daska, ali više nisam - priznala je svojevremeno… »
Vesti dana »
Blokirane granice, počeo štrajk kamiondžija: Vozači iz regiona protestuju na prelazima ka EU
Kurir pre 27 minutajoš 44 povezane
Danas oblačno mestimično sa kišom, temperatura do 13 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 47 minutajoš 26 povezanih
Vučić na prijemu sa vaterpolistima: Retko se viđa ovakva dominacija, hvala za ljubav koju ste pokazali za Srbiju
Euronews pre 17 minutajoš 27 povezanih
Siner pričao o tome što je Novak prošao bez borbe: Odmah je želeo da promeni temu
Nova pre 32 minutajoš 50 povezanih