Povezane vesti

"Tata me podržao da stavim slikone": Pevačica trpela uvrede zbog izgleda, a danas izgleda kao avion: "Zvali su me klempava…

"Tata me podržao da stavim slikone": Pevačica trpela uvrede zbog izgleda, a danas izgleda kao avion: "Zvali su me klempava…

Blic 11.04.2025
Pevačica Katarina Grujić dosta je promenila fizički izgled otkako se pojavila u javnosti, a otvoreno je govorila o operacijama. Kaća Grujić je istakla da je bila puna kompleksa, te da je odmah nakon punoletstva odlučila da ode na estetske korekcije. -… »
"Tata me je podržao da stavim silikone" Kaća Grujić uvećala grudi sa 19 godina, pa otvoreno pričala o promeni izgleda: Zvali…

"Tata me je podržao da stavim silikone" Kaća Grujić uvećala grudi sa 19 godina, pa otvoreno pričala o promeni izgleda: Zvali…

Kurir 11.04.2025
Pevačica Katarina Grujić dosta je promenila fizički izgled otkako se pojavila u javnosti, a otvoreno je govorila o operacijama. - Zvali su me klempava, a drugi nadimak mi je bio daska. Bila sam ravna kao daska, ali više nisam - priznala je svojevremeno… »

Vesti dana »