Povezane vesti
"Tata me podržao da stavim slikone": Pevačica trpela uvrede zbog izgleda, a danas izgleda kao avion: "Zvali su me klempava…
Blic 11.04.2025
Pevačica Katarina Grujić dosta je promenila fizički izgled otkako se pojavila u javnosti, a otvoreno je govorila o operacijama. Kaća Grujić je istakla da je bila puna kompleksa, te da je odmah nakon punoletstva odlučila da ode na estetske korekcije. -… »
"Tata me je podržao da stavim silikone" Kaća Grujić uvećala grudi sa 19 godina, pa otvoreno pričala o promeni izgleda: Zvali…
Kurir 11.04.2025
Pevačica Katarina Grujić dosta je promenila fizički izgled otkako se pojavila u javnosti, a otvoreno je govorila o operacijama. - Zvali su me klempava, a drugi nadimak mi je bio daska. Bila sam ravna kao daska, ali više nisam - priznala je svojevremeno… »
Vesti dana »

Ostaju iza rešetaka zbog pokušaja ubistva pripadnika "Kobri" Glavnim osumnjičenima za napad u Novom Sadu produžen pritvor
Alo pre 8 minutajoš 27 povezanih

„Redefinisati odnose Moskve i Damaska“: Sirijski predsednik s Putinom u Moskvi
Danas pre 44 minutajoš 30 povezanih

Mladen Mijatović otkrio detalje o A.K. Koja je uhapšena zbog ucenjivanja Vujadina: Zakazivala je pružanje intimnih odnosa preko aplikacije a onda su je pretukli
Kurir pre 8 minutajoš 33 povezane

Ursula fon der Lajen se sastala sa Vjosom Osmani i Aljbinom Kurtijem
Danas pre 18 minutajoš 86 povezanih