Povezane vesti
Sindikat: Odluka Vlade o novčanoj pomoći zaposlenima u pravosuđu pritisak da odustanu od štrajka
Insajder 11.04.2025
Sindikat sudske vlasti ocenio je danas da odluka Vlade Srbije o isplaćivanju novčane pomoći u iznosu od 5.000 dinara zaposlenima u pravosuđu predstavlja "novi pritisak" na njih kako bi odustali od štrajka. U saopštenju tog sindikata se navodi da su… »
Sindikat: Odluka Vlade o novčanoj pomoći zaposlenima u pravosuđu pritisak da odustanu od štrajka
Danas 11.04.2025
Sindikat sudske vlasti ocenio je danas da odluka Vlade Srbije o isplaćivanju novčane pomoći u iznosu od 5.000 dinara zaposlenima u pravosuđu predstavlja „novi pritisak“ na njih kako bi odustali od štrajka. U saopštenju tog sindikata se navodi da su… »
Vesti dana »
Kakav nas oktobar očekuje u Vojvodini: Topao početak, više kiše u drugom delu meseca
RTV pre 7 satijoš 36 povezanih
Skup podrške Tatjani Mićić: Okupljeni traže odgovornost Šapića i uklanjanje šatora iz Pionirskog parka
Nedeljnik pre 2 satajoš 31 povezana
Ambasadorka Izraela u Srbiji: Pokušaj obaranja aviona koji je leteo za Tel Aviv mogao bi biti najveći teroristički napad od 11. septembra
Nova pre 5 minutajoš 86 povezanih
Đoković posle 11 godina opet pobeđuje u Pekingu: Drago mi je da sam se vratio na moje srećno mesto
Dnevnik pre 1 satjoš 49 povezanih