Povezane vesti
„Strpali su me u maricu, skinuli mi pertle, odveli me u ćeliju“: Mile Kekin se oglasio nakon što je pušten na slobodu
Nova 11.04.2025
Muzičar Mile Kekin, nekadašnji frontmen benda "Hladno pivo", danas je bio priveden. Mile Kekin je priveden sa još nekoliko osoba u akciji USKOK-a i policije, zbog sumnji na malverzacije sa nekretninama. Nakon što je izneo odbranu, Kekin je pušten na… »
Oglasio se Mile Kekin: " I dalje ne znam šta sam skrivio" FOTO
B92 11.04.2025
Muzičar Mile Kekin, bivši frontmen benda Hladno pivo, ,uhapšen je u petak ujutru, a nakon ispitivanja u USKOK-u pušten je na slobodu, nakon što je izneo svoju odbranu. On se, malo nakon što je pušten na slobodu, oglasio na svom Instagram nalogu, gde je… »
Poznato da li će Mile Kekin posle hapšenja nastupiti u Beogradu
B92 11.04.2025
Beogradski klub Zappa Baza zvanično je potvrdio da će se rasprodati koncert muzičara Mileta Kekina, zakazan za sutra, ipak održati po planu. Vest su objavili na Fejsbuk profilu kratkom, ali jasnom porukom: "Koncert se dešava! Vidimo se sutra!" Podsetimo… »
Mile Kekin pušten na slobodu
Danas 11.04.2025
Mile Kekin je izneo obranu i biće pušten na slobodu, saznaje Index. Kekin je u USKOK-u objasnio koliko je neverovatno da bi na investiciji od 350 hiljada evra počinio malverzacije zbog sedam hiljada evra, rekao je Kekinov advokat Čedo Prodanović, prenosi… »
Mile Kekin će biti pušten na slobodu: Oglasio se advokat uhapšenog pevača: Evo šta je rekao Uskok-u nakon hapšenja
Blic 11.04.2025
Bivši frontmen "Hladnog piva", Mile Kekin, uhapšen je danas u akciji hrvatske policije. Mile Kekin će, kako pišu hrvatski mediji, ipak biti pušten na slobodu. - Kekin je u USKOK-u objasnio koliko je neverovatno da bi na investiciji od 350 hiljada evra… »
Mile Kekin pušten na slobodu: Muzičar izneo odbranu
Nova 11.04.2025
Mile Kekin je izneo obranu i biće pušten na slobodu, saznaje Index. Mile Kekin je u USKOK-u objasnio koliko je neverovatno da bi na investiciji od 350 hiljada evra počinio malverzacije zbog sedam hiljada evra, rekao je Kekinov advokat Čedo Prodanović… »
Mile Kekin pušten na slobodu
B92 11.04.2025
Muzičar Mile Kekin, bivši frontmen benda Hladno pivo, uhapšen je u petak ujutru, a nakon ispitivanja u USKOK-u pušten je na slobodu, prenose mediji. Prema poslednjim navodima, Mile Kekin je izneo svoju odbranu i biće pušten na slobodu, saznaje portal… »
Da li je ovo pozadina hapšenja Mileta Kekina? „Nije slučajno što se desilo danas“
Nova 11.04.2025
Suprug saborske poslanice iz pokreta Možemo, Ivane Kekin, i bivši frontmen benda Hladno Pivo, uhapšen je u okviru akcije USKOK-a koja istražuje zloupotrebu službenog položaja u mestu Buje u Istri. Mile Kekin je pod sumnjom zbog nepravilnosti prilikom… »
Prvo oglašavanje bivšeg pevača "Hladnog piva" nakon hapšenja: Evo kako pravda kupovinu kuće od 400.000 €
Mondo 11.04.2025
Mile Kekin bio je uhapšen u velikoj akciji USKOK-a. Čuveni panker i bivši frontmen grupe "Hladno pivo", Mile Kekin, priveden je danas u Zagrebu, a policija je izvršila pretres njegovog stana u sklopu velike akcije USKOK-a. Tom prilikom, Kekin je… »
Poslednje pojavljivanje pevača u javnosti pre hapšenja: Pre samo 6 dana imao nastup, a onda su mu stavljene lisice na ruke
Blic 11.04.2025
Bivši pevač grupe "Hladno pivo" Mile Kekin uhapšen je sa još nekoliko osoba u akciji USKOK-a. Oni su optuženi za pranje novca i zloupotrebu položaja, kako su saopštili iz USKOK-a. "Navedene radnje sprovode se u Zagrebu i na području Istre u vezi sa više… »
Vesti dana »

Pregled tržišta nekretnina u Srbiji: rast prometa i stabilan porast cena stanova u prvom kvartalu 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Tužilac Nenadić o Vučićevim optužbama: TOK postupa u skladu sa Ustavom i zakonima Srbije
Novi magazin pre 1 satjoš 13 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 9 satijoš 25 povezanih

Obeležena godišnjica “Oluje”: Parastos u Beogradu i Banjaluci
Serbian News Media pre 7 satijoš 22 povezane