Повезане вести
„Стрпали су ме у марицу, скинули ми пертле, одвели ме у ћелију“: Миле Кекин се огласио након што је пуштен на слободу
Нова 11.04.2025
Музичар Миле Кекин, некадашњи фронтмен бенда "Хладно пиво", данас је био приведен. Миле Кекин је приведен са још неколико особа у акцији УСКОК-а и полиције, због сумњи на малверзације са некретнинама. Након што је изнео… »
Огласио се Миле Кекин: " И даље не знам шта сам скривио" ФОТО
Б92 11.04.2025
Музичар Миле Кекин, бивши фронтмен бенда Хладно пиво, ,ухапшен је у петак ујутру, а након испитивања у УСКОК-у пуштен је на слободу, након што је изнео своју одбрану. Он се, мало након што је пуштен на слободу, огласио на свом… »
Познато да ли ће Миле Кекин после хапшења наступити у Београду
Б92 11.04.2025
Београдски клуб Заппа База званично је потврдио да ће се распродати концерт музичара Милета Кекина, заказан за сутра, ипак одржати по плану. Вест су објавили на Фејсбук профилу кратком, али јасном поруком: "Концерт се дешава… »
Миле Кекин пуштен на слободу
Данас 11.04.2025
Миле Кекин је изнео обрану и биће пуштен на слободу, сазнаје Индекс. Кекин је у УСКОК-у објаснио колико је невероватно да би на инвестицији од 350 хиљада евра починио малверзације због седам хиљада евра, рекао је Кекинов адвокат… »
Миле Кекин ће бити пуштен на слободу: Огласио се адвокат ухапшеног певача: Ево шта је рекао Ускок-у након хапшења
Блиц 11.04.2025
Бивши фронтмен "Хладног пива", Миле Кекин, ухапшен је данас у акцији хрватске полиције. Миле Кекин ће, како пишу хрватски медији, ипак бити пуштен на слободу. - Кекин је у УСКОК-у објаснио колико је невероватно да би на… »
Миле Кекин пуштен на слободу: Музичар изнео одбрану
Нова 11.04.2025
Миле Кекин је изнео обрану и биће пуштен на слободу, сазнаје Индекс. Миле Кекин је у УСКОК-у објаснио колико је невероватно да би на инвестицији од 350 хиљада евра починио малверзације због седам хиљада евра, рекао је Кекинов… »
Миле Кекин пуштен на слободу
Б92 11.04.2025
Музичар Миле Кекин, бивши фронтмен бенда Хладно пиво, ухапшен је у петак ујутру, а након испитивања у УСКОК-у пуштен је на слободу, преносе медији. Према последњим наводима, Миле Кекин је изнео своју одбрану и биће пуштен на… »
Да ли је ово позадина хапшења Милета Кекина? „Није случајно што се десило данас“
Нова 11.04.2025
Супруг саборске посланице из покрета Можемо, Иване Кекин, и бивши фронтмен бенда Хладно Пиво, ухапшен је у оквиру акције УСКОК-а која истражује злоупотребу службеног положаја у месту Бује у Истри. Миле Кекин је под сумњом због… »
Прво оглашавање бившег певача "Хладног пива" након хапшења: Ево како правда куповину куће од 400.000 €
Мондо 11.04.2025
Миле Кекин био је ухапшен у великој акцији УСКОК-а. Чувени панкер и бивши фронтмен групе "Хладно пиво", Миле Кекин, приведен је данас у Загребу, а полиција је извршила претрес његовог стана у склопу велике акције УСКОК-а. Том… »
Последње појављивање певача у јавности пре хапшења: Пре само 6 дана имао наступ, а онда су му стављене лисице на руке
Блиц 11.04.2025
Бивши певач групе "Хладно пиво" Миле Кекин ухапшен је са још неколико особа у акцији УСКОК-а. Они су оптужени за прање новца и злоупотребу положаја, како су саопштили из УСКОК-а. "Наведене радње спроводе се у Загребу и на… »
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 2 сатајош 43 повезане

„Газа гори“: Не престају жестоки израелски напади, УН тврди да Израел спроводи геноцид
Данас пре 3 сатајош 32 повезане

Сланкаменац: Међу провокаторима и онај по надимку Шулц, пољопривредници ухапшени да би нас застрашили
Н1 Инфо пре 46 минутајош 23 повезане