Povezane vesti

Žestoka svađa u studiju, a potom obrt: Branko Babić u klinču sa novinarom o kom bruje mreže! Usledio nastavak i jaka…

Žestoka svađa u studiju, a potom obrt: Branko Babić u klinču sa novinarom o kom bruje mreže! Usledio nastavak i jaka…

Kurir pre 18 dana
Biznismen Branko Babić žestoko je odbrusio Aleksandru Dikiću, novinaru koji je svojevremeno najavljivao državni udar u Srbiji. Babić je pristao da bude gost Dikića, ali je u studiju brzo eskalirao kada je Dikić pomenuto Ratkovo, mestašce u… »
„Kralj obrva“ psovao voditelja, pobegao pa se izvinjavao

„Kralj obrva“ psovao voditelja, pobegao pa se izvinjavao

Vreme pre 18 dana
Branko Babić, jedan od uticajnijih influensera režima, psovao je voditelja KTV koji je krenuo za njim, skidajući sako. Ali, kako „Vreme“ saznaje, fizičkog sukoba nije bilo. „Ne možeš da mi udariš na Ratkovo, pi*ko jedna smrdljiva, je li ti… »
Srpski milioner napravio haos u studiju: Bacio bubicu, urlao na voditelja, psovao pa besno napustio emisiju

Srpski milioner napravio haos u studiju: Bacio bubicu, urlao na voditelja, psovao pa besno napustio emisiju

Mondo pre 18 dana
Babić je burno regovao na, kako kaže, provokacije voditelja. Biznismen Branko Babić, koji se proslavio pod nadimkom "kralj obrva", postao je glavna tema javnosti nakon haos u jednoj emisiji. Izrevoltiran pitanjima voditelja, Babić je besno reagovao… »
"Ne možeš da mi udaraš na.." Branko Babić besan skočio, voditelj skidao jaknu i krenuo za njim, haos u studiju

"Ne možeš da mi udaraš na.." Branko Babić besan skočio, voditelj skidao jaknu i krenuo za njim, haos u studiju

Telegraf pre 18 dana
Biznismen Branko Babić poznaiji kao "Bog obrva", napravio je haos u emisiji nakon pokušaja voditelja da ga isprovocira, i istu napustio. Naime, on je na svom Instagram profilu objavio baš deo emisije koju je odlučio da napusti, jer, kako tvrdi… »

Vesti dana »