Povezane vesti

Ta utakmica me je proganjala mnogo dugo: Brih progovorio o krađi na meču Srbija-Švajcarska!

Ta utakmica me je proganjala mnogo dugo: Brih progovorio o krađi na meču Srbija-Švajcarska!

Hot sport 11.04.2025
I dalje je čudo kako je završio na Mundijalu! Feliks Brih je jedan od onih sudija za koje je misterija kako završe kao delioci pravde na velikim mečevima, a jedan od njih je definitivno bio Srbija-Švajcarska. U Rusiji 2018. godine tenzije su bile… »
Brih: Srbija me proganjala celu godinu

Brih: Srbija me proganjala celu godinu

Sportski žurnal 11.04.2025
Dželat naše reprezentacije na SP u Rusiji otvorio dušu „Špigelu”. Briljantnu sudijsku karijeru Feliks Brih privodi kraju i, kako biva, sumira dobre i loše momente. Prvih je mnoštvo u Bundesligi, evrokupovima, evropskim i svetskim prvenstvima. Potonjih… »
„Ta utakmica me je proganjala cele godine, upao sam u krizu“: Oštetio Srbiju i zbog toga imao „noćne more“, sad otvorio dušu…

„Ta utakmica me je proganjala cele godine, upao sam u krizu“: Oštetio Srbiju i zbog toga imao „noćne more“, sad otvorio dušu…

Nova 11.04.2025
Feliks Brih, sudija koga ljubitelji fudbala u Srbiji "ne mogu očima da vide", oglasio se o čuvenom meču naše reprezentacije i Švajcarske na Svetskom prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Na taj Mundijal Brih je stigao kao arbitar koji je godinu dana ranije… »
Oštetio Orlove na Mundijalu i na kraju karijere priznao: „Utakmica između Srbije i Švajcarske me je gurnula u duboku krizu

Oštetio Orlove na Mundijalu i na kraju karijere priznao: „Utakmica između Srbije i Švajcarske me je gurnula u duboku krizu

Danas 11.04.2025
Fudbalski sudija Feliks Brih završava karijeru na kraju bundesligaške sezone. U opširnom intervjuu za “Špigel” se prisetio svega što je prošao u karijeri, a ujedno je govorio i o kontroverznom susretu između Srbije i Švajcarske na Mundijalu 2018. –… »
Feliks Brih napravio žrtvu od sebe: Okrivio je Srbiju za svoju životnu krizu, a pokrao nas

Feliks Brih napravio žrtvu od sebe: Okrivio je Srbiju za svoju životnu krizu, a pokrao nas

Mondo 11.04.2025
Slavni nemački sudija Feliks Brih ne priznaje da je napravio grešku na meču Srbije i Švajcarske, samo da mu je ta utakmica napravila "pakao od života". Slavni nemački sudija Feliks Brih, poznat u Srbiji pre svega po tome što nas je upropastio na Svetskom… »
Feliks Brih: "Zbog meča sa Srbijom sam upao u duboku krizu, spasila me supruga!"

Feliks Brih: "Zbog meča sa Srbijom sam upao u duboku krizu, spasila me supruga!"

Sportske.net 11.04.2025
Ljubitelji fudbala u Srbiji se i dalje nerado sećaju utakmice Svetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji između “orlova” i Švajcarske koju su puleni Mladena Krstajića izgubili rezultatom 2:1. Posebno je od tog trenutka omražen postao nemački sudija Feliks… »
Brih ponovo o meču Srbije i Švajcarske: "Ta utakmica me je proganjala"

Brih ponovo o meču Srbije i Švajcarske: "Ta utakmica me je proganjala"

B92 11.04.2025
Nemački sudije Feliks Brih ponovo je govorio o utakmici između Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu 2018. godine, kada je napravio jednu katastrofalnu grešku. Zbog toga je ostao u lošem sećanju svim navijačima Srbije, tačnije sve zbog nedosuđenog… »
"Omraženi" sudija završava karijeru: Čovek koji je oštetio Srbiju na Mundijalu u Rusiji rekao - kraj

"Omraženi" sudija završava karijeru: Čovek koji je oštetio Srbiju na Mundijalu u Rusiji rekao - kraj

Večernje novosti 11.04.2025
Sudija koji nije dosudio čist penal na meču između Srbije i Švajcarske 2018. godine na Mundijalu u Rusiji, Feliks Brih, odlučio je da se povuče iz suđenja na kraju ove sezone. FOTO: AP U opširnom intervjuu za “Špigel” se prisetio svega što je prošao u… »
Brih o „onom“ meču Srbije: Ta utakmica me progonila cele godine

Brih o „onom“ meču Srbije: Ta utakmica me progonila cele godine

Sport klub 11.04.2025
Na "crnoj listi" sudija koje srpski ljubitelji fudbala ne da ne vole, nego opsuju čim im čuju ime dosta visoko se kotira Feliks Brih, Nemac koji je sudio na meču Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu 2018. Na Mundijal u Rusiji Feliks Brih je stigao… »

Vesti dana »