Повезане вести
"Мађарска и Словачка су ставиле вето на одлуку" Вулин: Еу је желела да ми уведе санкције, хоће да ме ућуткају!
Курир 11.04.2025
"Био је састанак (министара спољних послова земаља ЕУ) на коме су желели да ми уведу санкције али Мадјарска и Словачка су ставиле вето на такву одлуку. Хрватска је наравно одмах, прва то подржала, али пошто се одлучује… »
Вулин: ЕУ хтела да ми уведе санкције, Словачка и Мађарска ставиле вето
НИН 11.04.2025
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је да је Европска унија донела одлуку да му уведе санкције, забранивши му улазак у земље чланице. У изјави за РИА Новости, Вулин је рекао да није било полемике око његових… »
Вулин у 18:41: Увели су ми санкције. Вулин у 18:52: Нису ми увели санкције
Недељник 11.04.2025
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је данас да су Мађарска и Словачка ставиле вето на састанку на највишем нивоу министарстава спољних послова Европске уније (ЕУ) на предлог да му се уведу санкције и забрану… »
Вулин: Еу желела да ми уведе санкције и забрани улазак у земље Уније, али су Мађарска и Словачка уложиле вето
Телеграф 11.04.2025
"Био је састанак (министара спољних послова земаља ЕУ) на коме су желели да ми уведу санкције али Мађарска и Словачка су ставиле вето на такву одлуку. Хрватска је наравно одмах, прва то подржала, али пошто се одлучује… »
Вулин: ЕУ је желела да ми уведе санкције, Мађарска и Словачка ставиле вето на ту одлуку
Инсајдер 11.04.2025
Потпредседник Владе Србије у техничком мандату Александар Вулин изјавио је данас да је Европска унија на састанку министара спољних послова земаља ЕУ желела да му уведе санкције, али да су Мађарска и Словачка ставиле вето на ту… »
Вулин: ЕУ је желела да ми уведе санкције, Мађарска и Словачка ставиле вето на ту одлуку
РТС 11.04.2025
Потпредседник Владе Србије у техничком мандату Александар Вулин изјавио је да је Европска унија на састанку министара спољних послова земаља ЕУ желела да му уведе санкције, али да су Мађарска и Словачка ставиле вето на ту… »
РТВ 11.04.2025
МОСКВА - Потпредседник Владе Србије у техничком мандату Александар Вулин изјавио је данас да је Европска унија на састанку министара спољних послова земаља ЕУ желела да му уведе санкције, али да су Мађарска и Словачка ставиле… »
Вулин: Еу је желела да ми уведе санкције, Мађарска и Словачка ставиле вето на ту одлуку
Блиц 11.04.2025
Потпредседник Владе Србије у техничком мандату Александар Вулин изјавио је данас да је Европска унија на састанку министара спољних послова земаља ЕУ желела да му уведе санкције, али да су Мађарска и Словачка ставиле вето на ту… »
Вулин: Мађарска и Словачка ставиле вето на предлог да ми ЕУ уведе санкције
Бета 11.04.2025
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је данас да су Мађарска и Словачка ставиле вето на састанку на највишем нивоу министарстава спољних послова Европске уније (ЕУ) на предлог да му се уведу санкције и забрану… »
Вулин: ЕУ је желела да ми уведе санкције, Мађарска и Словачка ставиле вето
Спутник 11.04.2025
"Био је састанак (министара спољних послова земаља ЕУ) на коме су желели да ми уведу санкције али Мађарска и Словачка су ставиле вето. Хрватска је наравно одмах, прва то подржала, али пошто се одлучује консензусом онда то не… »
"Вулин није предмет рестриктивних мера ЕУ" - речено у Европском савету за Еуроневс Србија
Еуроневс 11.04.2025
У Европском савету је за Еуроневс Србија речено да Александар Вулин није предмет рестриктивних мера ЕУ, јавља дописник Еуроневс Србија из Брисела. "Нисам у могућности да потврдим да ли су такве мере биле разматране у прошлости… »
"Еу ми је увела санкције, забрањен ми је улазак у земље чланице" Вулин: Није било никакве полемике око истине коју сам изнео!…
Курир 11.04.2025
Европска унија (ЕУ) је покренула процедуру увођења санкција потпредседнику Владе Србије Александру Вулину после његових изјава у Европском парламенту, јавила је руска државна новинска агенција ТАСС, позивајући се на неименовани… »
Вулин каже да му ЕУ није увела санкције: Мађарска и Словачка ставиле вето
Н1 Инфо 11.04.2025
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је да су Мађарска и Словачка ставиле вето на састанку на највишем нивоу министарстава спољних послова Европске уније на предлог да му се уведу санкције и забрану уласка у… »
Вулин каже да му ЕУ није увела санкције: Мађарска и Словачка ставиле вето
Нова 11.04.2025
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је да су Мађарска и Словачка ставиле вето на састанку на највишем нивоу министарстава спољних послова Европске уније на предлог да му се уведу санкције и забрану уласка у… »
Вулин: ЕУ одлучила да ми уведе санкције и забрани улазак у земље Уније
Еуроневс 11.04.2025
Потпредседник Владе Србије у техничком мандату Александар Вулин изјавио је да је Европска унија одлучила да му уведе санкције и забрани улазак у земље Уније. Вулин је рекао за РИА Новости да је Брисел на тај начин одговорио на… »
ЕУ ставља Вулина под санкције, Мађарска и Словачка уложиле вето
Радио 021 11.04.2025
Потпредседник Владе Србије у техничком мандату Александар Вулин, изјавио је да је Европска унија одлучила да му уведе санкције, али да су против тога биле Мађарска и Словачка. "Није било никакве полемике око истине коју сам… »
ЕУ увела санкције Вулину: Забрањен му улазак у земље чланице
Сербиан Невс Медиа 11.04.2025
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је да је Европска унија одлучила да му уведе санкције, забранивши му улазак у земље Уније. „Није било никакве полемике око истине коју сам изнео. Једноставно су имали неке… »
ЕУ увела санкције Вулину: Забрањен му улазак у земље чланице
Нови магазин 11.04.2025
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је да је Европска унија одлучила да му уведе санкције, забранивши му улазак у земље Уније. „Није било никакве полемике око истине коју сам изнео. Једноставно су имали неке… »
Вулин за руске медије: Европска унија ми увела санкције, забранила ми улазак
Нова 11.04.2025
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је за РИА Новости да је Европска унија одлучила да му уведе санкције, забранивши му улазак у земље Уније. „Није било никакве полемике око истине коју сам изнео. Једноставно су… »
Вулин тврди да му је ЕУ увела санкције: Забранили су ми улазак
Данас 11.04.2025
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је за РИА Новости да је Европска унија одлучила да му уведе санкције, забранивши му улазак у земље Уније. „Није било никакве полемике око истине коју сам изнео. Једноставно су… »
ЕУ увела санкције Вулину: Забранили су ми улазак у земље Уније
Вести онлине 11.04.2025
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је да је Европска унија одлучила да му уведе санкције, забранивши му улазак у земље Уније. – Није било никакве полемике око истине коју сам изнео. Једноставно су имали неке… »
Руски ТАСС: Брисел тражи од Вучића да Вулин не буде део нове владе
Данас 10.04.2025
Брисел је упутио захтев председнику Србије Александру Вучићу да Александар Вулин не буде део нове владе Србије која је најављена да ће бити формирана наредне недеље, пише руски ТАСС позивајући се на своје изворе. „Брисел врши… »
Вести дана »

Саркози иде у затвор: Бивши председник Француске осуђен због либијске афере: Ево колико ће робијати
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

"Моји родитељи су радили на пијаци, а ми смо ишли са њима": Надица Адемов у детињству није имала увек одмах све што пожели: "Трудим се да моја деца имају све" (видео)
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане