Povezane vesti

"Mađarska i Slovačka su stavile veto na odluku" Vulin: Eu je želela da mi uvede sankcije, hoće da me ućutkaju!

"Mađarska i Slovačka su stavile veto na odluku" Vulin: Eu je želela da mi uvede sankcije, hoće da me ućutkaju!

Kurir 11.04.2025
"Bio je sastanak (ministara spoljnih poslova zemalja EU) na kome su želeli da mi uvedu sankcije ali Madjarska i Slovačka su stavile veto na takvu odluku. Hrvatska je naravno odmah, prva to podržala, ali pošto se odlučuje konsenzusom onda to ne može tako… »
Vulin: EU htela da mi uvede sankcije, Slovačka i Mađarska stavile veto

Vulin: EU htela da mi uvede sankcije, Slovačka i Mađarska stavile veto

NIN 11.04.2025
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je Evropska unija donela odluku da mu uvede sankcije, zabranivši mu ulazak u zemlje članice. U izjavi za RIA Novosti, Vulin je rekao da nije bilo polemike oko njegovih stavova iznetih u Evropskom… »
Vulin u 18:41: Uveli su mi sankcije. Vulin u 18:52: Nisu mi uveli sankcije

Vulin u 18:41: Uveli su mi sankcije. Vulin u 18:52: Nisu mi uveli sankcije

Nedeljnik 11.04.2025
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da su Mađarska i Slovačka stavile veto na sastanku na najvišem nivou ministarstava spoljnih poslova Evropske unije (EU) na predlog da mu se uvedu sankcije i zabranu ulaska u zemlje EU. „Naslov… »
Vulin: Eu želela da mi uvede sankcije i zabrani ulazak u zemlje Unije, ali su Mađarska i Slovačka uložile veto

Vulin: Eu želela da mi uvede sankcije i zabrani ulazak u zemlje Unije, ali su Mađarska i Slovačka uložile veto

Telegraf 11.04.2025
"Bio je sastanak (ministara spoljnih poslova zemalja EU) na kome su želeli da mi uvedu sankcije ali Mađarska i Slovačka su stavile veto na takvu odluku. Hrvatska je naravno odmah, prva to podržala, ali pošto se odlučuje konsenzusom onda to ne može tako… »
Vulin: EU je želela da mi uvede sankcije, Mađarska i Slovačka stavile veto na tu odluku

Vulin: EU je želela da mi uvede sankcije, Mađarska i Slovačka stavile veto na tu odluku

Insajder 11.04.2025
Potpredsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Evropska unija na sastanku ministara spoljnih poslova zemalja EU želela da mu uvede sankcije, ali da su Mađarska i Slovačka stavile veto na tu odluku. 'Bio je sastanak… »

RTS 11.04.2025
Potpredsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vulin izjavio je da je Evropska unija na sastanku ministara spoljnih poslova zemalja EU želela da mu uvede sankcije, ali da su Mađarska i Slovačka stavile veto na tu odluku. "Bio je sastanak… »

RTV 11.04.2025
MOSKVA - Potpredsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Evropska unija na sastanku ministara spoljnih poslova zemalja EU želela da mu uvede sankcije, ali da su Mađarska i Slovačka stavile veto na tu odluku. "Bio je… »
Vulin: Eu je želela da mi uvede sankcije, Mađarska i Slovačka stavile veto na tu odluku

Vulin: Eu je želela da mi uvede sankcije, Mađarska i Slovačka stavile veto na tu odluku

Blic 11.04.2025
Potpredsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Evropska unija na sastanku ministara spoljnih poslova zemalja EU želela da mu uvede sankcije, ali da su Mađarska i Slovačka stavile veto na tu odluku. - Bio je… »
Vulin: Mađarska i Slovačka stavile veto na predlog da mi EU uvede sankcije

Vulin: Mađarska i Slovačka stavile veto na predlog da mi EU uvede sankcije

Beta 11.04.2025
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da su Mađarska i Slovačka stavile veto na sastanku na najvišem nivou ministarstava spoljnih poslova Evropske unije (EU) na predlog da mu se uvedu sankcije i zabranu ulaska u zemlje EU. "Naslov… »
Vulin: EU je želela da mi uvede sankcije, Mađarska i Slovačka stavile veto

Vulin: EU je želela da mi uvede sankcije, Mađarska i Slovačka stavile veto

Sputnik 11.04.2025
"Bio je sastanak (ministara spoljnih poslova zemalja EU) na kome su želeli da mi uvedu sankcije ali Mađarska i Slovačka su stavile veto. Hrvatska je naravno odmah, prva to podržala, ali pošto se odlučuje konsenzusom onda to ne može tako da se uradi"… »
"Vulin nije predmet restriktivnih mera EU" - rečeno u Evropskom savetu za Euronews Srbija

"Vulin nije predmet restriktivnih mera EU" - rečeno u Evropskom savetu za Euronews Srbija

Euronews 11.04.2025
U Evropskom savetu je za Euronews Srbija rečeno da Aleksandar Vulin nije predmet restriktivnih mera EU, javlja dopisnik Euronews Srbija iz Brisela. "Nisam u mogućnosti da potvrdim da li su takve mere bile razmatrane u prošlosti, jer postupci u vezi sa… »
"Eu mi je uvela sankcije, zabranjen mi je ulazak u zemlje članice" Vulin: Nije bilo nikakve polemike oko istine koju sam izneo!…

"Eu mi je uvela sankcije, zabranjen mi je ulazak u zemlje članice" Vulin: Nije bilo nikakve polemike oko istine koju sam izneo!…

Kurir 11.04.2025
Evropska unija (EU) je pokrenula proceduru uvođenja sankcija potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vulinu posle njegovih izjava u Evropskom parlamentu, javila je ruska državna novinska agencija TASS, pozivajući se na neimenovani izvor. Izvor je javio i… »
Vulin kaže da mu EU nije uvela sankcije: Mađarska i Slovačka stavile veto

N1 Info 11.04.2025
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da su Mađarska i Slovačka stavile veto na sastanku na najvišem nivou ministarstava spoljnih poslova Evropske unije na predlog da mu se uvedu sankcije i zabranu ulaska u zemlje EU. „Naslov je malo… »

Nova 11.04.2025
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da su Mađarska i Slovačka stavile veto na sastanku na najvišem nivou ministarstava spoljnih poslova Evropske unije na predlog da mu se uvedu sankcije i zabranu ulaska u zemlje EU. „Naslov je malo… »
Vulin: EU odlučila da mi uvede sankcije i zabrani ulazak u zemlje Unije

Vulin: EU odlučila da mi uvede sankcije i zabrani ulazak u zemlje Unije

Euronews 11.04.2025
Potpredsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vulin izjavio je da je Evropska unija odlučila da mu uvede sankcije i zabrani ulazak u zemlje Unije. Vulin je rekao za RIA Novosti da je Brisel na taj način odgovorio na njegove izjave u Evropskom… »
EU stavlja Vulina pod sankcije, Mađarska i Slovačka uložile veto

EU stavlja Vulina pod sankcije, Mađarska i Slovačka uložile veto

Radio 021 11.04.2025
Potpredsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vulin, izjavio je da je Evropska unija odlučila da mu uvede sankcije, ali da su protiv toga bile Mađarska i Slovačka. "Nije bilo nikakve polemike oko istine koju sam izneo. Jednostavno su imali… »
EU uvela sankcije Vulinu: Zabranjen mu ulazak u zemlje članice

Serbian News Media 11.04.2025
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je Evropska unija odlučila da mu uvede sankcije, zabranivši mu ulazak u zemlje Unije. „Nije bilo nikakve polemike oko istine koju sam izneo. Jednostavno su imali neke komentare o meni lično… »

Novi magazin 11.04.2025
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je Evropska unija odlučila da mu uvede sankcije, zabranivši mu ulazak u zemlje Unije. „Nije bilo nikakve polemike oko istine koju sam izneo. Jednostavno su imali neke komentare o meni lično… »
Vulin za ruske medije: Evropska unija mi uvela sankcije, zabranila mi ulazak

Vulin za ruske medije: Evropska unija mi uvela sankcije, zabranila mi ulazak

Nova 11.04.2025
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je za RIA Novosti da je Evropska unija odlučila da mu uvede sankcije, zabranivši mu ulazak u zemlje Unije. „Nije bilo nikakve polemike oko istine koju sam izneo. Jednostavno su imali neke komentare o… »
Vulin tvrdi da mu je EU uvela sankcije: Zabranili su mi ulazak

Vulin tvrdi da mu je EU uvela sankcije: Zabranili su mi ulazak

Danas 11.04.2025
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je za RIA Novosti da je Evropska unija odlučila da mu uvede sankcije, zabranivši mu ulazak u zemlje Unije. „Nije bilo nikakve polemike oko istine koju sam izneo. Jednostavno su imali neke komentare o… »
EU uvela sankcije Vulinu: Zabranili su mi ulazak u zemlje Unije

EU uvela sankcije Vulinu: Zabranili su mi ulazak u zemlje Unije

Vesti online 11.04.2025
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je Evropska unija odlučila da mu uvede sankcije, zabranivši mu ulazak u zemlje Unije. – Nije bilo nikakve polemike oko istine koju sam izneo. Jednostavno su imali neke komentare o meni lično… »
Ruski TASS: Brisel traži od Vučića da Vulin ne bude deo nove vlade

Ruski TASS: Brisel traži od Vučića da Vulin ne bude deo nove vlade

Danas 10.04.2025
Brisel je uputio zahtev predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da Aleksandar Vulin ne bude deo nove vlade Srbije koja je najavljena da će biti formirana naredne nedelje, piše ruski TASS pozivajući se na svoje izvore. „Brisel vrši pritisak na predsednika… »

Vesti dana »