Повезане вести

Трамп: Маск ми није неопходан у администрацији, момак ми се једноставно свиђа

Вести онлине 11.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп рекао је да му амерички милијардер Илон Маск, који је на челу америчког Одељења за ефикасност владе (ДОГЕ), није неопходан у администрацији, “већ да му се једноставно свиђа”. – Илон је урадио… »

Еуроневс 11.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп рекао је да му амерички милијардер Илон Маск, који је на челу америчког Одељења за ефикасност владе (ДОГЕ), није неопходан у администрацији, "већ да му се једноставно свиђа". "Илон је урадио… »

НИН 11.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да му амерички милијардер Илон Маск, који је на челу Одељења за ефикасност владе (ДОГЕ), није неопходан у администрацији, „већ да му се једноставно свиђа“. „Илон је урадио фантастичан… »
Трамп проговорио о Маску: "Није ми неопходан у администрацији..."

Трамп проговорио о Маску: "Није ми неопходан у администрацији..."

Телеграф 11.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп рекао је да му амерички милијардер Илон Маск, који је на челу америчког Одељења за ефикасност владе (ДОГЕ), није неопходан у администрацији, "већ да му се једноставно свиђа". "Илон је урадио… »
"Не треба ми ни за шта, једноставно ми се свиђа": Доналд Трамп "похвалио" Маска, а онда је поменуо Теслу: "Особље га вози"

"Не треба ми ни за шта, једноставно ми се свиђа": Доналд Трамп "похвалио" Маска, а онда је поменуо Теслу: "Особље га вози"

Блиц 11.04.2025
Доналд Трамп, председник Сједињених Америчких Држава, је у изјави за медије поменуо милијардера Илона Маска, похваливши га да је урадио „фантастичан посао” на челу новооснованог Одељења за владину ефикасност (ДОГЕ). Он је, том… »

Вести дана »