Povezane vesti
Mira dobila račun od preko 9.000 evra, ova greška skupo je koštala: "Što me nisu pitali - bako puštaš li ti vodu u potok"
Blic 11.04.2025
Miri Blažinović (77) iz okoline Sesveta stigao je šokantan račun za vodu u iznosu od 9.844 evra, za navodnu potrošnju skoro 6.000 kubika vode u samo mesec dana – što je dovoljno da se napune dva olimpijska bazena. Gospođa tvrdi da vodu nije potrošila i… »
Miri stigao račun iz noćne more! Za vodu će platiti 10.000 evra: Ukočila sam se sva!
Telegraf 11.04.2025
Gospođi Miri (77) stigao je račun za vodu od čak 10.000 evra, a do problema je došlo pri zameni vodomera. Hoće li morati da plati dug? - Evo ga, to vam je račun kojeg su oni meni poslali, za mesec dana potrošene vode 9844 evra. Ja potrošila to nisam -… »
Vesti dana »

'U neverici smo': Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
BBC News pre 1 satjoš 52 povezane

Dačić tvrdi da je studentkinja Poljoprivrednog fakulteta demantovala da ju je povredio policajac
Glas Zaječara pre 41 minutajoš 26 povezanih

Demokratska stranka kritikovala poruke Ursule fon der Lajen nakon posete Beogradu
Glas Šumadije pre 1 satjoš 50 povezanih

"Radi se o osetljivoj temi": Skupština završila rad, nastavak u četvrtak: Raspravljalo se o legalizaciji, expo i navodnoj otmici studentkinje, pala i prva opomena
Blic pre 45 minutajoš 29 povezanih

Poznato zašto Mirka Vasiljević nije došla na saslušanje: Novi detalji u slučaju ucene Vujadina Savića
Mondo pre 22 minutajoš 45 povezanih