Povezane vesti
Mira dobila račun od preko 9.000 evra, ova greška skupo je koštala: "Što me nisu pitali - bako puštaš li ti vodu u potok"
Blic 11.04.2025
Miri Blažinović (77) iz okoline Sesveta stigao je šokantan račun za vodu u iznosu od 9.844 evra, za navodnu potrošnju skoro 6.000 kubika vode u samo mesec dana – što je dovoljno da se napune dva olimpijska bazena. Gospođa tvrdi da vodu nije potrošila i… »
Miri stigao račun iz noćne more! Za vodu će platiti 10.000 evra: Ukočila sam se sva!
Telegraf 11.04.2025
Gospođi Miri (77) stigao je račun za vodu od čak 10.000 evra, a do problema je došlo pri zameni vodomera. Hoće li morati da plati dug? - Evo ga, to vam je račun kojeg su oni meni poslali, za mesec dana potrošene vode 9844 evra. Ja potrošila to nisam -… »
Vesti dana »
Evo koliko su Srbi u oktobru imali u novčaniku: Prosečna bruto zarada 153.153 dinara, a medijalna neto 86.695 dinara
Dnevnik pre 2 satajoš 47 povezanih
Sneg i niske temperature u Srbiji: Upozorenja RHMZ i najave hladne zime početkom 2026.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 47 povezanih
Mali najavio: Kod Gazele će biti izgrađen panoramski točak „Belgrade Eye“
Danas pre 5 satijoš 34 povezane
Trener Makabija surovo iskren pred meč u Beogradu: "Ne znam šta da očekujem od Partizana"
Telegraf pre 2 satajoš 37 povezanih
MOL i NIS obavestili Amerikance da pregovaraju o prodaji ruskog udela
Nova ekonomija pre 7 satijoš 27 povezanih