Povezane vesti
Vidimo se na koncertu: Pročitajte duhovitu izjavu Mileta Kekina nakon izlaska iz pritvora
Nedeljnik 11.04.2025
Mile Kekin se oglasio na svom Instagram profilu nakon što je pušten iz pritvora. „Petkom me žena obično šalje na plac, a ja se ponekad izvučem, kao – ne stižem. Danas sam imao dobro opravdanje. Jutros su mi četri službena lica ušla u stan i odvela me u… »
Mile Kekin: I dalje ne znam šta sam skrivio, vidimo se u subotu na koncertu u Beogradu
N1 Info 11.04.2025
Hrvatski muzičar Mile Kekin, koji je danas bio uhapšen, objavio je na društvenim mrežama da će se sutra pojaviti na beogradskom koncertu. „Ja i dalje ne znam šta sam skrivio. Dosad sam samo čitao o tome, a sada o tome mogu i pisati pesme“, objavio je… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Ispiti mogu i u kafanama – ugrožen kvalitet visokog obrazovanja
Serbian News Media pre 4 satijoš 14 povezanih

„Trebalo je da dobijemo veš mašinu za glas, ali nismo, dao nam teča“: Nova svedočenja o kupovini glasova u Zaječaru
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Studenti u blokadi najavili naredni veliki protest u Beogradu za 28. jun - Vidovdan
Beta pre 0 minutajoš 12 povezanih

Hitno se oglasilo ministarstvo spoljnih poslova Izdato je upozorenje za građane Srbije nakon eskalacije sukoba Izraela i Irana!
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih