Povezane vesti
"Ne pristajemo da nam ruše zemlju lažima!" Studenti koji hoće da uče: Evo zašto je važno da dođete na svenarodni skup!
Kurir 11.04.2025
Studenti koji hoće da uče obratili su se danas na prvom od trodnevnog skupa koji se održava u Beogradu, nakon čega su im uručena zahvalnice za snagu i doprinos povratku na redovnu nastavu i studiranje. - Mi volimo ovu zemlju. Mi smo oni što ćute, rade i… »
Okupimo se i pokažimo koliko nas ima Pogledajte veličanstvene prizore iz Beograda! Ovo je poziv na svenarodni skup 12. aprila…
Kurir 11.04.2025
Objavljen je novi spot sa veličanstvenim prizorima sa današnjeg svenarodnog skupa u Beogradu, a u kome se pozivaju svi građani na centralni događaj svenarodnog skupa 12. aprila u 19 časova ispred Narodne skupštine. - Mi volimo ovu zemlju, mi smo oni što… »
Vujović: Pokazali smo da većinska Srbija bira napredak i bolju budućnost za građane
Euronews 11.04.2025
Ministarka zaštite životne sredine u tehničkom mandatu Irena Vujović poručila je, nakon današnjeg skupa ispred Narodne skupštine u okviru sabora "Ne damo Srbiju" u Beogradu, da su okupljeni još jednom, mirno i dostojanstveno, pokazali da većinska Srbija… »
Vesti dana »

Sunčan početak nedelje, pa nagli preokret Stižu pljuskovi i zahlađenje od ovog datuma
Dnevnik pre 39 minutajoš 10 povezanih

Radnik iz Vladičinog Hana nastradao u kamenolomu u podnožju Goča
Sputnik pre 24 minutajoš 7 povezanih

Stanje na graničnim prelazima u Srbiji: Evo gde se čeka najduže, a gde najkraće
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih