Povezane vesti

Poznata voditeljka progovorila o drugoj trudnoći sa 18 godina starijim mužem: Nismo planirali još jedno dete, ja sam mislila…

Poznata voditeljka progovorila o drugoj trudnoći sa 18 godina starijim mužem: Nismo planirali još jedno dete, ja sam mislila…

Kurir 12.04.2025
Lepa voditeljka Rts-a Jelena Simić više od dve decenije uživa u ljubavi sa suprugom Draganom Simićem. Jelena sa 18 godina starijim mužem ima dvoje naslednika, koji su im centar sveta - ćerku Unu i sina Aleksu. Jelena i Dragan su 2010. dobili ćerku, a… »
Srpska voditeljka o drugoj trudnoći sa profesorom: "Nismo planirali još jedno dete"

Srpska voditeljka o drugoj trudnoći sa profesorom: "Nismo planirali još jedno dete"

Mondo 12.04.2025
Voditeljka ima ćerku Unu i sina Aleksu, a sina je rodila u 41. godini. Lepa voditeljka Rts-a Jelena Simić više od dve decenije uživa u ljubavi sa suprugom Draganom Simićem. Jelena sa 18 godina starijim mužem ima dvoje naslednika, koji su im centar sveta… »
"Nismo planirali još jedno dete": Srpska voditeljka o drugoj trudnoći sa profesorom: "Mislila sam da je nemoguće da opet budem…

"Nismo planirali još jedno dete": Srpska voditeljka o drugoj trudnoći sa profesorom: "Mislila sam da je nemoguće da opet budem…

Blic 12.04.2025
Lepa voditeljka RTS-a Jelena Simić više od dve decenije uživa u ljubavi sa suprugom Draganom Simićem. Jelena sa 18 godina starijim mužem ima dvoje naslednika, koji su im centar sveta - ćerku Unu i sina Aleksu. Jelena i Dragan su 2010. dobili ćerku, a… »

Vesti dana »