Povezane vesti

"Udvarali su mi se dok sam bila u braku": Ana Radulović nakon razvoda od pevača ogolila dušu

"Udvarali su mi se dok sam bila u braku": Ana Radulović nakon razvoda od pevača ogolila dušu

Mondo 12.04.2025
Iako se mnogo spekulisalo zašto je došlo do kraha ljubavi, voditeljka je sada iskreno govorila kako o braku s pevačem, tako i o razvodu. Ana Radulović pre nekoliko meseci šokirala je javnost informacijom da se razvodi od pevača Mirčeta Radulovića. Iako… »
"Imala sam udvarače dok sam bila u braku": Ana Radulović nakon razvoda od pevača priznala sve

"Imala sam udvarače dok sam bila u braku": Ana Radulović nakon razvoda od pevača priznala sve

Blic 12.04.2025
Ana Radulović, voditeljka "Zadruge" razvela se od pevača Mirčeta Radulovića nakon deceniju braka. U medijima se već neko vreme spekuliše da Mirče ima novu devojku, a Ana je sada otkrila da li ona ima nekog udvarača. - Ne, veruj mi da nemam, više udvarača… »
"Imala sam udvarače dok sam bila u braku" Ana Radulović nakon razvoda od pevača ogolila dušu: Voditeljka o detaljima koje do…

"Imala sam udvarače dok sam bila u braku" Ana Radulović nakon razvoda od pevača ogolila dušu: Voditeljka o detaljima koje do…

Kurir 12.04.2025
Ana Radulović pre nekoliko meseci šokirala je javnost informacijom da se razvodi od pevača Mirčeta Radulovića. Iako se mnogo spekulisalo o njihovom odnosu i zašto je došlo do kraha ljubavi, voditeljka je sada u emisiji ogolila dušu i iskreno govorila… »
"Nije bio za to da se bavim javnim poslom": Ana Radulović otkrila pravu istinu o razvodu sa Mirčetom: "Teško mu je palo"

"Nije bio za to da se bavim javnim poslom": Ana Radulović otkrila pravu istinu o razvodu sa Mirčetom: "Teško mu je palo"

Blic 11.04.2025
Nakon deset godina zajedničkog života Ana Radulović stavila je tačku na brak sa Mirčetom, a o krahu ljubavi je tek sada javno progovorila. Ana Radulović niže uspehe na poslovnom planu, a svaki slobodan trenutak trudi se da provede sa sinom Kostom kojeg… »

Vesti dana »