Povezane vesti
Države nema, ostali samo građani: Veliki narodni zbor zbog MHE na reci Studenici
Nova 12.04.2025
"Iscrpeli smo sva institucionalna sredstva, ostao nam je narod da još jednom kažemo glasno - da se poštuju zakoni ove zemlje, da država bude svoja, odnosno naša, da institucije rade svoj posao. Ono što traže studenti tražimo i mi," poručuje Goran Nikolić… »
Veliki narodni zbor zbog MHE na reci Studenici: Države nema, ostali samo građani
Danas 12.04.2025
„Iscrpeli smo sva institucionalna sredstva, ostao nam je narod da još jednom kažemo glasno – da se poštuju zakoni ove zemlje, da država bude svoja, odnosno naša, da institucije rade svoj posao. Ono što traže studenti tražimo i mi,“ poručuje Goran Nikolić… »
Veliki narodni zbor zbog MHE na reci Studenici: Države nema, ostali samo građani
N1 Info 12.04.2025
"Iscrpeli smo sva institucionalna sredstva, ostao nam je narod da još jednom kažemo glasno - da se poštuju zakoni ove zemlje, da država bude svoja, odnosno naša, da institucije rade svoj posao. Ono što traže studenti tražimo i mi," poručuje Goran Nikolić… »
Vesti dana »

Advokatica tehničara iz Hitne pomoći: "Moj klijent potpuno opravdano odbio da se izloži opasnosti"
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane

"Osećamo ulogu favorita, ali..." Ognjen Dobrić pred početak Evrobasketa
Večernje novosti pre 1 satjoš 70 povezanih

Ima li nade za Srbiju? Otkriveno stanje Tijane Bošković nakon povrede koja nas je sve zabrinula!
Kurir pre 12 minutajoš 24 povezane