Povezane vesti
Države nema, ostali samo građani: Veliki narodni zbor zbog MHE na reci Studenici
Nova 12.04.2025
"Iscrpeli smo sva institucionalna sredstva, ostao nam je narod da još jednom kažemo glasno - da se poštuju zakoni ove zemlje, da država bude svoja, odnosno naša, da institucije rade svoj posao. Ono što traže studenti tražimo i mi," poručuje Goran Nikolić… »
Veliki narodni zbor zbog MHE na reci Studenici: Države nema, ostali samo građani
Danas 12.04.2025
„Iscrpeli smo sva institucionalna sredstva, ostao nam je narod da još jednom kažemo glasno – da se poštuju zakoni ove zemlje, da država bude svoja, odnosno naša, da institucije rade svoj posao. Ono što traže studenti tražimo i mi,“ poručuje Goran Nikolić… »
Veliki narodni zbor zbog MHE na reci Studenici: Države nema, ostali samo građani
N1 Info 12.04.2025
"Iscrpeli smo sva institucionalna sredstva, ostao nam je narod da još jednom kažemo glasno - da se poštuju zakoni ove zemlje, da država bude svoja, odnosno naša, da institucije rade svoj posao. Ono što traže studenti tražimo i mi," poručuje Goran Nikolić… »
Vesti dana »
Skupština usvojila zakone o roditeljima-negovateljima, o oružju i municiji, izmene Krivičnog zakonika
RTS pre 20 minutajoš 44 povezane
Novi snimci Rajanerovog Boeinga otkrivaju ozbiljna oštećenja desnog motora
Aero.rs pre 19 minutajoš 53 povezane
Tramp prihvatio nastavak pregovora sa Iranom ali ponovio da je primirje završeno
Beta pre 35 minutajoš 66 povezanih