Povezane vesti
Države nema, ostali samo građani: Veliki narodni zbor zbog MHE na reci Studenici
Nova 12.04.2025
"Iscrpeli smo sva institucionalna sredstva, ostao nam je narod da još jednom kažemo glasno - da se poštuju zakoni ove zemlje, da država bude svoja, odnosno naša, da institucije rade svoj posao. Ono što traže studenti tražimo i mi," poručuje Goran Nikolić… »
Veliki narodni zbor zbog MHE na reci Studenici: Države nema, ostali samo građani
Danas 12.04.2025
„Iscrpeli smo sva institucionalna sredstva, ostao nam je narod da još jednom kažemo glasno – da se poštuju zakoni ove zemlje, da država bude svoja, odnosno naša, da institucije rade svoj posao. Ono što traže studenti tražimo i mi,“ poručuje Goran Nikolić… »
Veliki narodni zbor zbog MHE na reci Studenici: Države nema, ostali samo građani
N1 Info 12.04.2025
"Iscrpeli smo sva institucionalna sredstva, ostao nam je narod da još jednom kažemo glasno - da se poštuju zakoni ove zemlje, da država bude svoja, odnosno naša, da institucije rade svoj posao. Ono što traže studenti tražimo i mi," poručuje Goran Nikolić… »
Vesti dana »
RHMZ: Tropski dani do 10. septembra i visoka opasnost od požara, zbog niskog vodostaja ugrožena i plovidba
Insajder pre 4 satijoš 46 povezanih
Trampovi izaslanici stižu u Moskvu i Kijev Vitkof i Kušner kod Putina i Zelenskog: Sprema se nova runda pregovora?
Blic pre 23 minutajoš 31 povezana
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 6 satijoš 6 povezanih
Kličko: Devet povređenih u ruskom napadu na zgradu SBU u Kijevu
Insajder pre 58 minutajoš 21 povezana