Povezane vesti
Imamoglu odbacio optužbe: Gradonačelnik Istanbula na sudu negirao da je zastrašivao tužioca
Kurir 12.04.2025
- Ovde sam jer sam pobedio na tri izbora u Istanbulu, gradu za koji su rekli 'ko pobedi Istanbul, osvaja Tursku', i gradu za koji su mislili da poseduju - rekao je on, misleći na prethodne komentare Erdoganove vladajuće partije AKP. Imamoglu je takođe… »
Gradonačelnik Istanbula Imamoglu na sudu negirao da je zastrašivao tužioca i odbacio optužbe kao političke
Blic 12.04.2025
Gradonačelnik Istanbula Ekrem Imamoglu juče je na saslušanju u sudu negirao optužbe da je vređao i zastrašivao glavnog tužioca Istanbula Akina Gurleka. - Ovde sam jer sam pobedio na tri izbora u Istanbulu, gradu za koji su rekli 'ko pobedi Istanbul… »
Vesti dana »
Nova eskalacija Moskve i Berlina: Nemački otpravnik poslova hitno u ruskom MSP zbog novih antiruskih poteza
Večernje novosti pre 1 satjoš 31 povezana
Putin: Teška greška Nemačke! Medvedev: Meta voz kojim evropski lideri idu u Kijev! Besne reacije iz Moskve nakon optužbe za rusku sabotažu i pretnje Zelenskog
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih
Iran gađao američke baze u Zalivu kao odgovor na napad na svadbu i pogibije četvoro ljudi
BBC News pre 2 satajoš 65 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak 3. septembar 2026: Sutra pretežno sunčano i toplo
Beta pre 3 satajoš 34 povezane
Uklanjaju se poslednja žarišta: Požar na planini Stolovi pod kontrolom
Večernje novosti pre 11 minutajoš 25 povezanih