Povezane vesti
Naprednjaci su probili novo dno: Pojavili se sa bedževima koji su govore sve o njima
Nova 12.04.2025
Predstavnici Srpske napredne stranke pojavili su se na skupu ispred Skupštine sa bedževima sa slovom "ć", aludirajući da su "ćaci". Predstavnici Srpske napredne stranke danas su na skupu ispred Skupštine nosili bedževe sa slovom „ć“, ponosno se… »
"Ćaci Ne skače kad mu se kaže već misli svojom glavom" Ana Brnabić podržala studente koji žele da uče
Kurir 12.04.2025
Predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić oglasila se na društvenim mrežama uz komentar "I ja sam Ćaci". "Ćaci misli svojom glavom i ne plaši se da svojim imenom stane iza svojih stavova. Ćaci ne skače kada mu se kaže. I JA SAM ĆACI!", napisala je ona… »
Srdačni zagrljaji i razgovori sa građanima: Ana Brnabić prošetala centrom Beograda, obišla i štandove na svenarodnom skupu…
Kurir 12.04.2025
Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine Srbije, prošetala je danas centrom grada na svenarodnom skupu "Ne damo Srbiju"! Ona je razgovarala i fotografisala se sa građanima. Sa nekima se i srdačno zagrlila. Brnabić je obišla i postavljene štandove, a… »
Vesti dana »

Netanjahu hoće celu Gazu, odobren plan za 'kontrolu' nad gradom Gazom
BBC News pre 18 minutajoš 27 povezanih

RHMZ: Počinje porast dnevnih temperatura, danas od 31 do 35 stepeni Celzijusa
RTV pre 22 minutajoš 25 povezanih

Novi detalji dvostrukog ubistva u Šamcu: Jaćimović se predao policiji bez pružanja otpora
Blic pre 3 minutajoš 16 povezanih

Ben Šelton pobednik turnira u Torontu: Prva Masters kruna za Amerikanca
Euronews pre 17 minutajoš 16 povezanih