Povezane vesti

Naprednjaci su probili novo dno: Pojavili se sa bedževima koji su govore sve o njima

Naprednjaci su probili novo dno: Pojavili se sa bedževima koji su govore sve o njima

Nova 12.04.2025
Predstavnici Srpske napredne stranke pojavili su se na skupu ispred Skupštine sa bedževima sa slovom "ć", aludirajući da su "ćaci". Predstavnici Srpske napredne stranke danas su na skupu ispred Skupštine nosili bedževe sa slovom „ć“, ponosno se… »
"Ćaci Ne skače kad mu se kaže već misli svojom glavom" Ana Brnabić podržala studente koji žele da uče

"Ćaci Ne skače kad mu se kaže već misli svojom glavom" Ana Brnabić podržala studente koji žele da uče

Kurir 12.04.2025
Predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić oglasila se na društvenim mrežama uz komentar "I ja sam Ćaci". "Ćaci misli svojom glavom i ne plaši se da svojim imenom stane iza svojih stavova. Ćaci ne skače kada mu se kaže. I JA SAM ĆACI!", napisala je ona… »
Srdačni zagrljaji i razgovori sa građanima: Ana Brnabić prošetala centrom Beograda, obišla i štandove na svenarodnom skupu…

Srdačni zagrljaji i razgovori sa građanima: Ana Brnabić prošetala centrom Beograda, obišla i štandove na svenarodnom skupu…

Kurir 12.04.2025
Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine Srbije, prošetala je danas centrom grada na svenarodnom skupu "Ne damo Srbiju"! Ona je razgovarala i fotografisala se sa građanima. Sa nekima se i srdačno zagrlila. Brnabić je obišla i postavljene štandove, a… »

Vesti dana »