Povezane vesti

Snimak razbesneo Ukrajince: Izludeo ih jedan detalj sa sastanka Putina i Trampovog čoveka: "Vidite mu ruku"

Snimak razbesneo Ukrajince: Izludeo ih jedan detalj sa sastanka Putina i Trampovog čoveka: "Vidite mu ruku"

Mondo 12.04.2025
Mnogi smatraju da je ovaj gest neprihvatljiv s obzirom na trenutnu situaciju u Ukrajini. Snimci i fotografije sa sastanka američkog izaslanika Stiva Vitkofa i ruskog predsednika Vladimira Putina, koji je održan juče, pojavili su se na Iks-u. Na jednoj od… »
Pogledajte zašto ukrajinci kipte od besa zbog trampovog čoveka! Ovaj potez ih je izludeo: "On je Putinova prostitutka" (video)…

Pogledajte zašto ukrajinci kipte od besa zbog trampovog čoveka! Ovaj potez ih je izludeo: "On je Putinova prostitutka" (video)…

Kurir 12.04.2025
Na X-u su se pojavili snimci i fotografije sa sastanka američkog izaslanika Stiva Vitkofa i ruskog predsednika Vladimira Putina, koji je održan juče. Na jednoj od slika, Vitkof drži ruku na srcu u znak poštovanja prema Putinu, što je izazvalo oštre… »
(Video): "Nešto najodvratnije što sam videla": Ukrajinu i svet zgrozio potez Trampovog izaslanika na sastanku sa Putinom

(Video): "Nešto najodvratnije što sam videla": Ukrajinu i svet zgrozio potez Trampovog izaslanika na sastanku sa Putinom

Blic 12.04.2025
Na društvenoj mreži Iks, bivšem Tviteru, pojavili su se snimci i fotografije sa sastanka američkog izaslanika Stiva Vitkofa i ruskog predsednika Vladimira Putina, koji je održan juče. Na jednoj od slika, Vitkof drži ruku na srcu u znak poštovanja prema… »
Ukrajincima jedan detalj sa susreta Putina i trampovog čoveka kida nerve "Ovo je nešto najodvratnije što sam videla..." (video)…

Ukrajincima jedan detalj sa susreta Putina i trampovog čoveka kida nerve "Ovo je nešto najodvratnije što sam videla..." (video)…

Alo 12.04.2025
Snimci i fotografije sa sastanka američkog izaslanika Stiva Vitkofa i ruskog predsednika Vladimira Putina, koji je održan juče, pojavili su se na društvenoj mreži Iks. Na jednom od snimaka Vitkof drži ruku na srcu, kako delujme, u znak poštovanja prema… »

Vesti dana »