Повезане вести

"Ћ као ћирилица, Ћ као ћаци" Вучевић добио беџ од студената из Пионирског парка, ево шта симболизује и шта је премијер…

"Ћ као ћирилица, Ћ као ћаци" Вучевић добио беџ од студената из Пионирског парка, ево шта симболизује и шта је премијер…

Дневник 12.04.2025
Премијер Србије и лидер СНС Милош Вучевић нагласио је за Информер телевизију да се воља народа чује на Лазареву суботу у Београду. Премијер је и током скупа добио и беџ за словом Ћ, од студента из Пионирског парка, који је… »
"Ћ као ћирилица, ћ као "ћаци": Вучевић добио беџ од студената из Пионирског парка

"Ћ као ћирилица, ћ као "ћаци": Вучевић добио беџ од студената из Пионирског парка

Телеграф 12.04.2025
Премијер Србије и лидер СНС Милош Вучевић нагласио је за Информер телевизију да се воља народа чује на Лазареву суботу у Београду, преноси Дневник. Премијер је и током скупа добио и беџ за словом Ћ, од студента из Пионирског… »
"И јутрос смо имали опструкцију На КиМ, Курти је забранио аутобусима да иду у Београд" Вучевић: Упркос томе, имамо долазак…

"И јутрос смо имали опструкцију На КиМ, Курти је забранио аутобусима да иду у Београд" Вучевић: Упркос томе, имамо долазак…

Курир 12.04.2025
Премијер Владе Србије у техничком мандату и лидер СНС Милош Вучевић рекао је да је први дан сскупа "Не дамо Србију" прошао свечано, а да се данас очекује рекордан број Срба са КиМ који ће доћи у престоницу. "Поносан сам на наш… »
Вучевић: Поносан сам на Србе са Космета, јутрос смо тамо имали опструкцију

Вучевић: Поносан сам на Србе са Космета, јутрос смо тамо имали опструкцију

Телеграф 12.04.2025
Премијер Србије и лидер СНС Милош Вучевић рекао је за Прву телевизију да је први дан сабора прошао свечано, а да се данас очекује рекордан број Срба са КиМ који ће доћи у престоницу. - Поносан сам на наш народ са КиМ, који је… »

Вести дана »