Povezane vesti

"Ć kao ćirilica, Ć kao ćaci" Vučević dobio bedž od studenata iz Pionirskog parka, evo šta simbolizuje i šta je…

"Ć kao ćirilica, Ć kao ćaci" Vučević dobio bedž od studenata iz Pionirskog parka, evo šta simbolizuje i šta je…

Dnevnik 12.04.2025
Premijer Srbije i lider SNS Miloš Vučević naglasio je za Informer televiziju da se volja naroda čuje na Lazarevu subotu u Beogradu. Premijer je i tokom skupa dobio i bedž za slovom Ć, od studenta iz Pionirskog parka, koji je poručio da to slovo… »
"Ć kao ćirilica, ć kao "ćaci": Vučević dobio bedž od studenata iz Pionirskog parka

"Ć kao ćirilica, ć kao "ćaci": Vučević dobio bedž od studenata iz Pionirskog parka

Telegraf 12.04.2025
Premijer Srbije i lider SNS Miloš Vučević naglasio je za Informer televiziju da se volja naroda čuje na Lazarevu subotu u Beogradu, prenosi Dnevnik. Premijer je i tokom skupa dobio i bedž za slovom Ć, od studenta iz Pionirskog parka, koji je… »
"I jutros smo imali opstrukciju Na KiM, Kurti je zabranio autobusima da idu u Beograd" Vučević: Uprkos tome, imamo dolazak…

"I jutros smo imali opstrukciju Na KiM, Kurti je zabranio autobusima da idu u Beograd" Vučević: Uprkos tome, imamo dolazak…

Kurir 12.04.2025
Premijer Vlade Srbije u tehničkom mandatu i lider SNS Miloš Vučević rekao je da je prvi dan sskupa "Ne damo Srbiju" prošao svečano, a da se danas očekuje rekordan broj Srba sa KiM koji će doći u prestonicu. "Ponosan sam na naš narod sa KiM, koji… »
Vučević: Ponosan sam na Srbe sa Kosmeta, jutros smo tamo imali opstrukciju

Vučević: Ponosan sam na Srbe sa Kosmeta, jutros smo tamo imali opstrukciju

Telegraf 12.04.2025
Premijer Srbije i lider SNS Miloš Vučević rekao je za Prvu televiziju da je prvi dan sabora prošao svečano, a da se danas očekuje rekordan broj Srba sa KiM koji će doći u prestonicu. - Ponosan sam na naš narod sa KiM, koji je pešačio iz Raške… »

Vesti dana »