Повезане вести

Кад сам себи нашкодиш: Прерушио се да би хвалио сопствену књигу, а сада му се смеју

Кад сам себи нашкодиш: Прерушио се да би хвалио сопствену књигу, а сада му се смеју

BBC News 12.04.2025
Карол Навроцки кандидат је десничарске партије Право и правда (ПиС) на предстојец́им председничким изборима и тренутно је на другом месту из актуелног градоначелника Варшаве. Једном од кандидата на предстојећим председничким… »

Радио 021 12.04.2025
Карол Навроцки кандидат је десничарске партије Право и правда (ПиС) на предстојец́им председничким изборима и тренутно је на другом месту из актуелног градоначелника Варшаве. ЕПА Карла Навроцког подржава десничарска партија Право… »

Данас 12.04.2025
Једном од кандидата на предстојећим председничким изборима у Пољској могао би да се обије о главу догађај из блиске прошлости. Испоставило се да је Карол Навроцки, ког подржава десничарска партија Право и правда (ПиС) на… »

Јужне вести 12.04.2025
ЕПА Карла Навроцког подржава десничарска партија Право и правда (ПиС) на предстојец́им председничким изборима, заказаним за 18.мај Једном од кандидата на предстојећим председничким изборима у Пољској могао би да се обије о главу… »

НИН 12.04.2025
Једном од кандидата на предстојећим председничким изборима у Пољској могао би да се обије о главу догађај из блиске прошлости. Испоставило се да је Карол Навроцки, ког подржава десничарска партија Право и правда (ПиС) на… »

Вести дана »