Povezane vesti
Lazović: Slogan "Ne damo Srbiju" ukraden od nas, koristili smo ga u kampanji 2023. godine
Insajder 12.04.2025
Kopredsednik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović objavio je da je slogan “Ne damo Srbiju”, kako je nazvan aktuelni miting vlasti u Beogradu, ukraden od njih, te da su ga koristili u kampanji 2023. godine. “Ne znam da li da to što su nam ukrali… »
Od koga je Vučić ukrao naziv „Ne damo Srbiju“?
Danas 12.04.2025
Najavljen kao trodnevni skup u Beogradu pristalica predsednika Srbije Aleksandra Vučića, odnosno večerašnji miting, nazvan je „Ne damo Srbiju“ koji je Zeleno-levi front (ZLF) koristio 2023. „Ne znam da li da to što su nam ukrali slogan iz 2023. shvatim… »
Lazović: Naziv skupa vlasti u Beogradu Ne damo Srbiju ukraden od ZLF, koristili smo ga 2023.
Beta 12.04.2025
Najavljen kao trodnevni skup u Beogradu pristalica predsednika Srbije Aleksandra Vučića, odnosno večerašnji miting, nazvan je "Ne damo Srbiju" koji je Zeleno-levi front (ZLF) koristio 2023. godine. "Ne znam da li da to što su nam ukrali slogan iz 2023… »
Vesti dana »

Pregled tržišta nekretnina u Srbiji: rast prometa i stabilan porast cena stanova u prvom kvartalu 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Nenadić: Tužilaštvo za organizovani kriminal postupa isključivo po Ustavu i zakonima Srbije
Euronews pre 2 satajoš 15 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 9 satijoš 25 povezanih