Povezane vesti
"Da li znate osnove televizije?" favorit na pze duboko razočarao Oliveru Kovačević: Reperka otkrila šta joj je sve rekla…
Kurir pre 18 dana
Reperka Mimi Mercedez, koja je bila favorit na takmičenju "Pesma za Evroviziju 2025", otkrila je reakciju Olivere Kovačević na njen kostim tokom nastupa. Iako je Mimi sa pesmom "Turbo žurka" osvojila 5. mesto i zadrmala publiku, njen scenski izgled… »
"Šta si to obukla, baš sam razočarana": Mimi Mercedes otkrila šta joj je rekla Olivera Kovačević kad ju je videla na RTS
Mondo pre 18 dana
Mimi Mercedes je važila za jednu od favoritkinja na izboru Pesma za Evroviziju. Reperka Mimi Mercedez, koja je bila favorit na takmičenju "Pesma za Evroviziju 2025", otkrila je reakciju Olivere Kovačević na njen kostim tokom nastupa. Iako je Mimi sa… »
"Koliko sam razočarana!": Mimi Mercedez otkrila šta joj je Olivera Kovačević rekla nakon nastupa na pze
Telegraf pre 18 dana
Reperka Mimi Mercedez, koja je bila favorit na takmičenju "Pesma za Evroviziju 2025", otkrila je reakciju Olivere Kovačević na njen kostim tokom nastupa. Iako je Mimi sa pesmom "Turbo žurka" osvojila 5. mesto i zadrmala publiku, njen scenski izgled… »
Vesti dana »

Šest meseci od pada nadstrešnice: Protestne kolone pošle ka Železničkoj stanici u Novom Sadu
Beta pre 13 minutajoš 36 povezanih

Jecaji odzvanjaju topolom: Cela porodica izginula: Spremali proslavu, a stradali u septičkoj jami, najmlađa žrtva imala samo 20 godina! (foto,video)
Blic pre 19 minutajoš 24 povezane

Ukrajina i SAD potpisali dva važna sporazuma: Ključna odredba o vojnoj pomoći
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 19 minutajoš 13 povezanih

Džaba Dončić i Lebron, Redik nezadovoljan svojom prvom sezonom u Lejkersima
Sportske.net pre 31 minutajoš 20 povezanih