Povezane vesti
Đina DžINOVIĆ šokirala odgovorom: Najviše me tate blam! Na TikTok-u radim i sve i ništa
Dnevnik 12.04.2025
Ona je priznala da je u jednom periodu imala problem sa aknama na licu. Pevač Haris Džinović sa bivšom suprugom Melinom dobio je dvoje dece - sina Kana i ćerku Đinu, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama za razliku od brata. Đina je odabrala da… »
"Blam me je od tate": Đina Džinović iznela nepoznate detalje iz života: "Izgledala sam kao loptica, katastrofa, imala…
Blic 12.04.2025
Pevač Haris Džinović sa bivšom suprugom Melinom dobio je dvoje dece - sina Kana i ćerku Đinu, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama za razliku od brata. Đina je odabrala da bude deo javnog života, te je godinama u svetu infuensera, pa tako na… »
Vesti dana »
(Foto, video) Gori španska enklava! Brutalni sukobi na ulicama, gađali policiju kamenjem: Skoro 50.000 ljudi upalo u grad za dan, zemlje EU pojačavaju kontrole na granicama
Blic pre 2 minutajoš 38 povezanih
Hamas pristao da se razoruža posle dogovora sa Trampovim odborom: Koliko je održiv
Danas pre 52 minutajoš 35 povezanih
Dramatična situacija na Dunavu! Negativni rekordi se ruše iz sata u sat, vlada strah za ključnu tačku, a prognoze su nikad crnje
Blic pre 57 minutajoš 10 povezanih
Zeleno levi front odlučio da na narednim izborima podrži studentsku listu
RTV pre 1 satjoš 14 povezanih