Povezane vesti
Đina DžINOVIĆ šokirala odgovorom: Najviše me tate blam! Na TikTok-u radim i sve i ništa
Dnevnik 12.04.2025
Ona je priznala da je u jednom periodu imala problem sa aknama na licu. Pevač Haris Džinović sa bivšom suprugom Melinom dobio je dvoje dece - sina Kana i ćerku Đinu, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama za razliku od brata. Đina je odabrala da… »
"Blam me je od tate": Đina Džinović iznela nepoznate detalje iz života: "Izgledala sam kao loptica, katastrofa, imala…
Blic 12.04.2025
Pevač Haris Džinović sa bivšom suprugom Melinom dobio je dvoje dece - sina Kana i ćerku Đinu, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama za razliku od brata. Đina je odabrala da bude deo javnog života, te je godinama u svetu infuensera, pa tako na… »
Vesti dana »
Jokićeva majstorija kojom je doneo pobedu Denveru protiv Finiksa (VIDEO)
Danas pre 25 minutajoš 48 povezanih
Alarm celoj Srbiji! Stiže drastična promena vremena, RHMZ se hitno oglasio: Kiša, sneg i opasno zahlađenje već u petak!
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
Tramp: Svi iranski lideri su nestali; IRGC pokrenuo novi talas operacije "Pravo obećanje 4", gađani ciljevi u četiri zemlje
RTS pre 10 minutajoš 16 povezanih
Otkud sad i ona? Janik Siner zbog Bosanke ostavio Ruskinju, a sada je u njegovoj loži viđena još jedna lepotica iz komšiluka
Večernje novosti pre 35 minutajoš 21 povezana