Povezane vesti
„Te noći je trebalo da se vidimo, ali sam zakasnio“: Našem pevaču brat tragično nastradao
Nova 12.04.2025
Pevač Jašar Ahmedovski prisetio se porodične tragedije i trenutka kada mu je iznenada preminuo brat Ipče Ahmedovski. Jašar Ahmedovski je otkrio da je neposredno pre tragedije razgovarao sa bratom i dogovorio se da se sretnu, ali je zakasnio i nije stigao… »
"Zvao me je da dođem, ali sam zakasnio": Našem pevaču brat tragično nastradao, a posle mu se zbog ovoga život promenio iz…
Blic 12.04.2025
Pevač Jašar Ahmedovski prisetio se porodične tragedije i situacije kada mu je iznenada preminuo brat Ipče. Naime, Jašar tvrdi da ga je zvao neposredno pre nemilog događaja da se vide, ali je on zakasnio i nije se pojavio u dogovoreno vreme. - Vreme ne… »
Vesti dana »
Lančani sudar kod Loznice, povređeno pet osoba. Delovi vozila rasuti po putu.
Alo pre 4 satijoš 37 povezanih
Alarmantna situacija u Černobilju: Oštećen bezbednosni štit iznad nuklearnog reaktora, više ne može da zadrži radijaciju!
Kurir pre 1 satjoš 41 povezana
Iscurili detalji razgovora Zelenskog sa Amerikancima. Goruće pitanje bilo glavna tema.
Alo pre 1 satjoš 43 povezane
Borac od ponora od prosute pobede, Uskoković tragičar protiv Krke
Sportske.net pre 56 minutajoš 21 povezana
Studenti svečano dočekani u Šidu, protest u Nišu završen uz „ko ne skače, taj je Ćaci“ (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih