Povezane vesti
„Te noći je trebalo da se vidimo, ali sam zakasnio“: Našem pevaču brat tragično nastradao
Nova 12.04.2025
Pevač Jašar Ahmedovski prisetio se porodične tragedije i trenutka kada mu je iznenada preminuo brat Ipče Ahmedovski. Jašar Ahmedovski je otkrio da je neposredno pre tragedije razgovarao sa bratom i dogovorio se da se sretnu, ali je zakasnio i nije stigao… »
"Zvao me je da dođem, ali sam zakasnio": Našem pevaču brat tragično nastradao, a posle mu se zbog ovoga život promenio iz…
Blic 12.04.2025
Pevač Jašar Ahmedovski prisetio se porodične tragedije i situacije kada mu je iznenada preminuo brat Ipče. Naime, Jašar tvrdi da ga je zvao neposredno pre nemilog događaja da se vide, ali je on zakasnio i nije se pojavio u dogovoreno vreme. - Vreme ne… »
Vesti dana »
Početak Elite 10! Uroš Stanić ušao kao polu žena polu muškarac: u roze haljini, sa zlatnim bodljama i plavom nadogradnjom
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
Putin sa Vitkofom i Kušnerom: Moskvi odgovara saradnja sa Vašingtonom, Ukrajina smanjila napade
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 3 satajoš 30 povezanih
Prajd u Beogradu: Četvrt veka borbe za ravnopravnost, završena šetnja, žurka u parku Manjež, manji incident kod Narodne skupštine, intervenisala policija
Blic pre 3 satajoš 37 povezanih
Zelenski posle razgovora sa Vitkofom i Kušnerom: Ukrajina neće napadati Moskvu do ponedeljka
NIN pre 6 satijoš 27 povezanih