Povezane vesti
Stefan Korda nakon elite ide za Nemačku: "Samo da je više ne gledam" Otkrio jezive detalje o Vasićima: Sa sekirom sam išao…
Kurir 12.04.2025
Stefan Korda nakon svađe sa Anom Nikolić izleteo iz Bele kuće, a onda je otkrio sve cimerima u Eliti o njoj i Radi Vasić. Korda je vrlo ogorčern zbog njenog ponašanja i smatra da joj je suviše dao, a ona da mu loše vraća. - Ja nju i njenu majku znam u… »
"Prijavićemo ga zbog zlostavljanja i pretnji!" Porodica Ane Nikolić besna na njenog dečka, isplivali jezivi detalji
Kurir 12.04.2025
Rijaliti učesnica Ana Nikolić nedavno je napustila rijaliti zbog smrti oca Radeta Vasića, a ona je iz “Elite“ izašla u pratnji dečka Stefana Korde koji je tu priliku iskoristio kako bi razmenjivao poruke sa Aleksandrom Vučenović, a te poruke dospele su u… »
"Prijavićemo ga zbog zlostavljanja i pretnji" Porodica Ane Nikolić besna na njenog dečka, otkrile šok detalje
Blic 12.04.2025
Sestra učesnice rijalitija kaže da za zeta neće da čuju dok majka Rada ističe da je od početka znala da će sve završiti ovako i da je on prevarant. Rijaliti učesnica Ana Nikolić nedavno je napustila rijaliti zbog smrti oca Radeta Vasića, a ona je iz… »
Vesti dana »

Viši sud u Užicu poništio izbore na jednom biračkom mestu u Kosjeriću
RTS pre 3 minutajoš 13 povezanih

I danas veoma toplo ali i malo svežije, temperatura do 31. stepen
Vesti online pre 1 satjoš 22 povezane

FOTO i VIDEO: Studenti i građani sprečavaju održavanje ispitnog roka VPŠ-a
Moj Novi Sad pre 33 minutajoš 9 povezanih