Povezane vesti
"Stojim ovde u ime cele generacije koja je spremna da brani i odbrani našu zemlju" Student Miloš Pavlović govori na skupu -…
Kurir 12.04.2025
Predstavnik studenata koji hoće da uče, Miloš Pavlović, studenta treće godine Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, obratio se na svenarodnom skupu u prestonici i poslao snažnu poruku! - Braćo i sestre, dragi prijatelje, za mene je velika čast… »
Student Miloš Pavlović na skupu "Ne damo Srbiju": Razbili smo iluziju da masa anonimnih likova može da sruši zemlju
Euronews 12.04.2025
Prvi govornik na centralnom skupu sabora "Ne damo Srbiju" u Beogradu bio je student Medicinskog fakulteta Miloš Pavlović. "Braćo i sestre, dragi prijatelji, moram da priznam da je za mene velika čast što stojim večeras ispred vas u ime čitave moje… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 17. jun: Danas promenljivo oblačno, ponegde sa pljuskovima
Beta pre 5 satijoš 8 povezanih

“Ne dozvolimo im da uđu u skupštinu, ne dozvolimo im da nas više lažu i kradu“: Građani i studenti proglasili blokadu novosadskog parlamenta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

(Video) Kako da prepoznate lažne policajce: Građani imaju pravo da legitimišu pripadnike MUP-a, evo šta kaže zakon
Blic pre 59 minutajoš 1 povezana