Povezane vesti
'Serija Crno ogledalo bi mogla da traje i traje', tvrdi reditelj Čarli Bruker
BBC News 12.04.2025
Prošle je svega par godina od premijere poslednje sezone distopijske serije Čarlija Brukera na Netfliksu.
Ali mi sada živimo u nepredvidivom svetu i mnogo toga može da se desi za kratko vreme. Prošle je svega par godina od premijere poslednje sezone… »
Radio 021 12.04.2025
Prošle je svega par godina od premijere poslednje sezone distopijske serije Čarlija Brukera na Netfliksu. Ali mi sada živimo u nepredvidivom svetu i mnogo toga može da se desi za kratko vreme. Netflix Bruker kaže da ima više izvora inspiracije za seriju… »
NIN 12.04.2025
Prošle je svega par godina od premijere poslednje sezone distopijske serije Čarlija Brukera na Netfliksu. Ali mi sada živimo u nepredvidivom svetu i mnogo toga može da se desi za kratko vreme. Čuvena po često promućurnim i uznemirujućim viđenjima… »
‘Serija Crno ogledalo bi mogla da traje i traje’, tvrdi reditelj Čarli Bruker
Južne vesti 12.04.2025
Netflix Bruker kaže da ima više izvora inspiracije za seriju nego ikada pre Prošle je svega par godina od premijere poslednje sezone distopijske serije Čarlija Brukera na Netfliksu. Ali mi sada živimo u nepredvidivom svetu i mnogo toga može da se desi za… »
Vesti dana »

Sud usvojio žalbu: Ponavljaju se izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Ovo su smrtonosne zamke za kupače: Stručnjaci upozoravaju na ključne stvari na koje morate da obratite pažnju ovog leta
Blic pre 12 minutajoš 1 povezana

Nove vanredne izmene: Oglasili se iz Sekretarijata: Ove linije gradskog prevoza se privremeno ukidaju, evo i do kada
Blic pre 32 minutajoš 1 povezana

Đurić: Optužnica protiv 11 Srba sa KiM pokušaj zastrašivanja i progona srpskog naroda
Blic pre 4 satijoš 1 povezana