Povezane vesti
'Serija Crno ogledalo bi mogla da traje i traje', tvrdi reditelj Čarli Bruker
BBC News 12.04.2025
Prošle je svega par godina od premijere poslednje sezone distopijske serije Čarlija Brukera na Netfliksu.
Ali mi sada živimo u nepredvidivom svetu i mnogo toga može da se desi za kratko vreme. Prošle je svega par godina od premijere poslednje sezone… »
Radio 021 12.04.2025
Prošle je svega par godina od premijere poslednje sezone distopijske serije Čarlija Brukera na Netfliksu. Ali mi sada živimo u nepredvidivom svetu i mnogo toga može da se desi za kratko vreme. Netflix Bruker kaže da ima više izvora inspiracije za seriju… »
NIN 12.04.2025
Prošle je svega par godina od premijere poslednje sezone distopijske serije Čarlija Brukera na Netfliksu. Ali mi sada živimo u nepredvidivom svetu i mnogo toga može da se desi za kratko vreme. Čuvena po često promućurnim i uznemirujućim viđenjima… »
‘Serija Crno ogledalo bi mogla da traje i traje’, tvrdi reditelj Čarli Bruker
Južne vesti 12.04.2025
Netflix Bruker kaže da ima više izvora inspiracije za seriju nego ikada pre Prošle je svega par godina od premijere poslednje sezone distopijske serije Čarlija Brukera na Netfliksu. Ali mi sada živimo u nepredvidivom svetu i mnogo toga može da se desi za… »
Vesti dana »

Gutrereš: Izraelski plan za preuzimanje kontrole nad Gazom - opasna eskalacija
RTV pre 1 satjoš 35 povezanih

Državni sekretar SAD: Amerika spremna za samit sa Rusijom
Večernje novosti pre 11 minutajoš 37 povezanih

Nema nikakvog sporazuma s pravosuđem Aljbina Kurtija: Oglasio se Popović posle izricanja presude
Sputnik pre 2 satajoš 34 povezane