Povezane vesti
'Serija Crno ogledalo bi mogla da traje i traje', tvrdi reditelj Čarli Bruker
BBC News 12.04.2025
Prošle je svega par godina od premijere poslednje sezone distopijske serije Čarlija Brukera na Netfliksu.
Ali mi sada živimo u nepredvidivom svetu i mnogo toga može da se desi za kratko vreme. Prošle je svega par godina od premijere poslednje sezone… »
Radio 021 12.04.2025
Prošle je svega par godina od premijere poslednje sezone distopijske serije Čarlija Brukera na Netfliksu. Ali mi sada živimo u nepredvidivom svetu i mnogo toga može da se desi za kratko vreme. Netflix Bruker kaže da ima više izvora inspiracije za seriju… »
NIN 12.04.2025
Prošle je svega par godina od premijere poslednje sezone distopijske serije Čarlija Brukera na Netfliksu. Ali mi sada živimo u nepredvidivom svetu i mnogo toga može da se desi za kratko vreme. Čuvena po često promućurnim i uznemirujućim viđenjima… »
‘Serija Crno ogledalo bi mogla da traje i traje’, tvrdi reditelj Čarli Bruker
Južne vesti 12.04.2025
Netflix Bruker kaže da ima više izvora inspiracije za seriju nego ikada pre Prošle je svega par godina od premijere poslednje sezone distopijske serije Čarlija Brukera na Netfliksu. Ali mi sada živimo u nepredvidivom svetu i mnogo toga može da se desi za… »
Vesti dana »
Tek nam stiže najgori deo leta: Meteorolog Ristić daje tačne datume i savetuje da se ovaj period ne čeka u gradu
Nova pre 44 minutajoš 27 povezanih
Zašto se Sveti Ilija naziva Gromovnikom: Priča o jednom od najvećih starozavetnih proroka
Danas pre 2 satajoš 16 povezanih
Đedović: Đerdap 1 na 20 odsto proizvodnje, situacija u NIS-u teška
Sputnik pre 34 minutajoš 9 povezanih
Noć za pamćenje u Beogradu! Arena gorela - rekordi padali! Ovo se nikada ranije nije dogodilo!
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih
Tramp se hitno oglasio! Izdaće novo naređenje američkoj vojsci, poslato upozorenje državljanima SAD!
Kurir pre 24 minutajoš 12 povezanih