Povezane vesti
Praktična žena nikako ne sme da jede ovu namirnicu! Jedva sredila kilažu, a ovo joj je bilo najteže
Kurir 12.04.2025
Voditeljka emisije " Praktična žena", Nataša Pavlović u 49. godini izgleda neverovatno, a jednom prilikom otkrila je koja je tajna njenog izgleda. Nataša je istakla da je za besprekornu liniju potrebno mnogo odricanja. - Otkad sam odrasla, vodim računa o… »
Voditeljka u 49.: Godini izgleda kao manekenka Smršala 10 kg, a ovo nikako ne jede: "To mi je bilo najteže"
Blic 12.04.2025
Voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović u 49. godini izgleda neverovatno, a jednom prilikom otkrila je koja je tajna njenog izgleda. Nataša je istakla da je za besprekornu liniju potrebno mnogo odricanja. "Otkad sam odrasla, vodim računa o… »
Vesti dana »
Đilas (SSP): Oliver Ivanović žrtva političkog nasilja koje još uvek nije kažnjeno
Beta pre 2 satajoš 24 povezane
ZLF o profesorki Kleut: Politički revanšizam nad znanjem i odmazda zbog kritike vlasti
Beta pre 22 minutajoš 40 povezanih
(Foto) Sudar više vozila ispred tunela Munjino Brdo: Muškarac (57) preminuo u bolnici, tri osobe lakše povređene
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 50 povezanih
Pregovori MOL-a o kupovini udela u NIS-u u završnoj fazi uz izjave Vučića o produženju licence i političkim aspektima
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 32 povezane