Povezane vesti
Praktična žena nikako ne sme da jede ovu namirnicu! Jedva sredila kilažu, a ovo joj je bilo najteže
Kurir 12.04.2025
Voditeljka emisije " Praktična žena", Nataša Pavlović u 49. godini izgleda neverovatno, a jednom prilikom otkrila je koja je tajna njenog izgleda. Nataša je istakla da je za besprekornu liniju potrebno mnogo odricanja. - Otkad sam odrasla, vodim računa o… »
Voditeljka u 49.: Godini izgleda kao manekenka Smršala 10 kg, a ovo nikako ne jede: "To mi je bilo najteže"
Blic 12.04.2025
Voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović u 49. godini izgleda neverovatno, a jednom prilikom otkrila je koja je tajna njenog izgleda. Nataša je istakla da je za besprekornu liniju potrebno mnogo odricanja. "Otkad sam odrasla, vodim računa o… »
Vesti dana »

Ovo je osnovna ideja pogubne politike Netanjahua! Stručnjaci izneli detalje sastanka: Načelnik generalštaba im je rekao da je ovo neizvodljivo
Kurir pre 2 satajoš 38 povezanih

Protest ispred Pravnog fakulteta: Šetnja do BIA u znak podrške studentkinji ovog fakulteta iz Crne Gore kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju (video)
Blic pre 17 minutajoš 23 povezane

Tramp otkrio: Sa Putinom vrlo uskoro; "Zelenski da bude spreman da nešto potpiše"
B92 pre 32 minutajoš 44 povezane