Povezane vesti
Praktična žena nikako ne sme da jede ovu namirnicu! Jedva sredila kilažu, a ovo joj je bilo najteže
Kurir 12.04.2025
Voditeljka emisije " Praktična žena", Nataša Pavlović u 49. godini izgleda neverovatno, a jednom prilikom otkrila je koja je tajna njenog izgleda. Nataša je istakla da je za besprekornu liniju potrebno mnogo odricanja. - Otkad sam odrasla, vodim računa o… »
Voditeljka u 49.: Godini izgleda kao manekenka Smršala 10 kg, a ovo nikako ne jede: "To mi je bilo najteže"
Blic 12.04.2025
Voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović u 49. godini izgleda neverovatno, a jednom prilikom otkrila je koja je tajna njenog izgleda. Nataša je istakla da je za besprekornu liniju potrebno mnogo odricanja. "Otkad sam odrasla, vodim računa o… »
Vesti dana »
"Veoma sam uzbuđen", Vučić: Za sat vremena imamo 23 prijave na platformi "Ko si, bre, ti", hvala vam na poverenju
Blic pre 23 minutajoš 28 povezanih
Iranski ajatolah Ali Hamnei sahranjen u Mešhedu: Novi vrhovni vođa nije prisustvovao, tokom povorke vikali "Smrt Americi i Izraelu"
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Nevreme preti Srbiji! Očekuju se gromovi i jaki pljuskovi, moguć i grad: Evo kada stiže pogoršanje vremena
Telegraf pre 47 minutajoš 26 povezanih
Đoković već ispao od Sinera?! Šta se ovo dešava: Ljudi gledaju u neverici šta su uradili Novaku
Kurir pre 18 minutajoš 29 povezanih
Ana Brnabić povukla opomenu poslaniku Lukiću, kaže da se iskreno izvinio
Radio 021 pre 33 minutajoš 19 povezanih